Scudo Sports

jant seti hakkında ?

onur özlem

Daimi Üye
Tepki
76
Merhaba, bir konuda görüşlerinizi merak ettim, jant seti almayı düşünüyorum. Bir çift jant seti denk geldi,
mavic 819 tubeless çember
dt swiss teller
hope pro 2 göbekler
ve rubena tubeless lastikler ile birlikte
1000 tl
sizce alınır mı bu fiyata daha iyi bir alternatif var mıdır ?

Scudo
Setin parça parça fiyatını çıkarıp, 2. el olduğu için kullanılma payını hesaplayın.
Çıkan değere göre fikir yürütebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
@onur özlem

Ben size yeni fiyatlarini söyleyim...
Mavic 819 tubeless çember Cifti = 120€ civari
Hope 2 arka ve ön göbek = 170€ civari
Rubena lastikler ortalama cifti = 50€ civari

Yukaridaki hesapta teller ve ördürme yok ayrica fiyatlar almanya fiyatindan hesaplamistir.

Yani telleri ve ördürmeyi ve türkiyede üzerine eklenecek fiyatida hesaba katarsak bence 1600TL'yi bulur bu jantsetinin yeni fiyati.
Eger temiz ve iyiise alinir 1000TL'ye diye düsünüyorum. Fiyatdan biraz daha kirabilirseniz sizin icin tabiki daha iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@Murat Cömez

jant telleri ve ördürme fiyatını da ben söyliyim 1 ay önce dtswiss champion telleri ön ve arka janta 360 tl ye ördürdüm

@Birtan Kolburan

Bu durumda tahminim iyiymis. Bende 350civari tahmin etmistim.:in:

• Beğen
Tepkiler: Birtan Kolburan
jant ördürmek bu kadar pahalımı ya 350 liraya jant seti var shimano mt 15

@Birtan Kolburan

Nerede ördürdünüz merak ettim. 2x2 mm Champion telin tanesi tel başları dâhil 2 TL. 64 ihtiyacınız olduğunu varsayarsak 128TL eder. Bir çift jant setini demek ki yaklaşık 232TL'ye ördürmüşsünüz. Ben de örüm işlemi için 50TL vermiştim. Ya benim usta işten anlamıyor ya sizinkisi çok profesyonel seviyede çalışıyor...

Ördürmeye para vermeyin 5-10 liralık bir akort anahtarıyla telleri kendiniz takarsınız dikkat etmeniz gereken şey hepsini taktıktan sonra sıkmaya başlamanız
tabi akort yapın demiyorum ördükten sonra gidin 10 liraya akort yaptırın

İstanbul Göztepe Kaçkar bisiklette ördürdüm burada maalesef herşey normalden pahalı hem İstanbul hemde semt pahalı.

Siz tek Jant icinmi 350TL verdiniz? Ben 2 jant icin teller dahil anlamistim. 350 tek Jant icin gercekten cok, neresi olursa olsun bu kadar fark olmaz.

@Murat Cömez yok hayır iki jant için teller ve işçilik dahil 350 tl verdim ön ve arka jant dtswiss champion tellerle yeniden örüldü.Kendim örmeyi bilsem tabiki çok daha ucuza gelirdi ama maalesef bilmiyorum

Geri