Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Jant ezik sorun olur mu?

gunesomr

Üye
Tepki
6
İsim
Ömer G
Bisiklet
b'Twin
Merhabalar sıfır bisiklet aldım internet üzerinden.
Markası Peugeot t11
Aldığımda jantındaki eziklik moralimi bozdu. Bisikleti kurulum yapan yer sorun yok zaten zamanla yine böyle olur dedi. Bu durumu kafama takmalı mıyım?
F076D684-72CA-4428-A38A-F97787515E53.jpeg

Scudo
Ben kafama takardım. Değiştirmeliler, yoksa iade. Zamanla böyle olmaz, onu çok fena sallamış. Bendeki 20 yıllık jantlarda bile yok bu eziklik.

Adamın arsızlığına bakın ya😯 Hırsızlıktır bu resmen. Ne demek jant zamanla ezilir. 33 yıllık jantımda bir tane ezik yok. Şu ülkeden bir tane düzgün esnaf çıksın artık lütfen! Jantı iade edin, hemen yenisini versinler. Vermezlerse tüketici hakem heyetine şikayet edin. Biz de buradan Satrai firmasını rezil ettiğimiz gibi o firmayı da gömmesini biliriz.
Bir de internet üzerinden yapılan tüm alışverişlerde müşteriye ürün iadesi yapılır. Kurulumu yapan yer bisikleti satın aldığınız yerden farklıysa da o jantı kendileri eğmiştir ve jantın ücretini ödemek zorundadırlar. Üç kuruş için ailelerine küfür ettiriyorlar.

• Beğen
Tepkiler: gunesomr
Yuh ya, zamanla böyle mi olurmuş 🤬🤬

Muhtemelen lastik takmak için canına okudular o jantın. Sıfır üründe bunu kimse yediremez. Haklariniz belli ozurlu ayıplı mali kimse satamaz. Uyuşma yolu gözükmüyorsa usenmeyin tüketici haklarına gidin. Öyle ne zaman alan ne masrafı olan bir işlem. Paşa paşa da kararlara uymak zorundalar. Haklarımızı aramadığımız için bir de üstüne dalga geçer gibi kullaninca zaten olacak. 7 yıllık bisikletim jantlarinda çizik bile yok. Devrilmedim mi , düşmedim mi neler geldi başına. En son en zor jant kenarina bir şey olur. O da lastik takarken filan uygun teknik malzeme kullanmazsan olur.

• Beğen
Tepkiler: can onur
Bisiklet konusunda fazla deneyimim yok o yüzden pimpiriklik yapıyorumdur diye düşünüp sorun etmedim. Bu yüzden iade etmedim.
Ama aklımda bir soru işareti vardı bunun da en doğru cevabını buradan öğrenebilirdim. Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.
Bugün aradım iade edeceğimi söyledim yarın iade etmek için götüreceğim.

• Beğen
Tepkiler: Cnr2596
Geri