tansu berkay Forum Demirbaşı Kayıt 11 Aralık 2005 Mesaj 458 Tepki 360 Şehir istanbul cadde bostan Bisiklet Colnago 29 Mart 2011 #1 arkadaşlar frenleri kulanmaya devam etmek istiyorum ama çemberdeki fren kısmını siyah renk boyamak istiyorum ama doğru malzeme ne bulamadım fikri olan varsa çok sevinirim...
arkadaşlar frenleri kulanmaya devam etmek istiyorum ama çemberdeki fren kısmını siyah renk boyamak istiyorum ama doğru malzeme ne bulamadım fikri olan varsa çok sevinirim...
Can Özbek Forum Demirbaşı Kayıt 2 Aralık 2009 Mesaj 506 Tepki 397 Şehir Ankara 29 Mart 2011 #2 Tansu abicim duz mantik yurutuyorum, isi ve surtunmeye dayanikli boya Tepkiler: tansu berkay
Burçak Erbil Forum Bağımlısı Kayıt 1 Ekim 2006 Mesaj 892 Tepki 2.664 Şehir Istanbul 31 Mart 2011 #3 @tansu berkay Bu işin boyayla olacağını sanmıyorum. Kısa sürede çıkacaktır. Belki kaplama ile olabilir, o da ciddi araştırma, emek, para ister.. Tepkiler: tansu berkay
@tansu berkay Bu işin boyayla olacağını sanmıyorum. Kısa sürede çıkacaktır. Belki kaplama ile olabilir, o da ciddi araştırma, emek, para ister..
tansu berkay Forum Demirbaşı Kayıt 11 Aralık 2005 Mesaj 458 Tepki 360 Şehir istanbul cadde bostan Bisiklet Colnago 31 Mart 2011 #4 zaten araştırma sonunda bu fikir çöp oldu malzemenin hamurunda olmadığı sürece sonuç tatmin edici değil konu kapanabilir
zaten araştırma sonunda bu fikir çöp oldu malzemenin hamurunda olmadığı sürece sonuç tatmin edici değil konu kapanabilir