Scudo Sports

Jant akordu için vidyolu anlatım(çeviri ricası)

Yunus Emree

Forum Bağımlısı
Tepki
145
Bisiklet
Sedona
Arkadaşlar benim bisikletin akordu bu şekildeydi, bir ara jantta ezilme vardı gönderdim aslı bisiklet ücretsiz çemberi felan değiştirdi Allah razı olsun.
Bana jant geldiğinde aynen aşağıdaki gibiydi.
Bu halini epey düzelttim, şimdi azıcık bir bozukluk var onu da düzeltmek istiyorum da belki şu aşağıdaki vidyodan yardım alabilirim diye düşünüyorum.
Aramızda bunu Türkçeye çevirebilecek var mı merak ediyorum, bu şekilde akort için para da vermeye gerek kalmaz.
Hele 10 gün önce 5 liraya akort yaptırdıktan sonra ufacık ayar için 20 lira akort parası isteyen bisikletçiye rastladıktan sonra...
Bugün gittim aynı kişi aynı bisiklet için tutup da 20 lira istedi. Geçen 5 liraya yaptığına şimdi 20 mi istiyorsun dedim, fiyat değişti diyor.
Bir de Giresun'un bisikletçisi, bisikleti gören o bisikletçiyi sorup ondan mı aldın diyor. Tabi 20 liranı alırım diyen o bisikletçi değil, orda çalışan(oğluydu heralde)
Neyse benim bunlara 1 kuruş dahi hayrım dokunmasın istiyorum, akort sehpası da alacam onun için de yardım edebilirseniz sevinirim.
Deltada bunlar vardı
(link)
(link)

Scudo
bunun çevirisini yapamam ama size şuna söyliyeyim jantları 3 er 3 er yada 5 er 5 er saat yonunun tersine yedire yedire dizmelisiniz
bu videoda size kat kat yardımcı olucaktır
(link)

@Orhanalkaya

Sağolun ama aradığım tel dizilimi değil de akordu düzeltme yolu.

Sitedeki bilgiler işine yarayacaktır,ben bugün buna bakarak epeybi düzelttim. (link)

• Beğen
Tepkiler: Yunus Emree
Geri