Scudo Sports

İznik'te Kamp yapmış Arkadaşlardan Yardım

halil fatih akbaş

Forum Bağımlısı
Tepki
262
Bisiklet
Specialized
arkadaşlar bayramın 2. günü İznik'e gideceğim. Bir gecede kamp yapacağım. Daha önce kamp yapan arkadaşlar sizce kamp için en doğru yer neresidir?

Scudo
İznik merkezde kamp yapmayı düşünüyorsan sahilde müsait yerler var, özellikle sahilin sonunda söğüt ağaçlarının altı çadır kurmak için müsait.

• Beğen
Tepkiler: halil fatih akbaş
İskele mevkii eski kayıkhane bölgesinde güvenli kamp yapabilirsiniz. şu anda o alan iznik belediyesi tarafından su sporları araç gereç depo ve bakım yeri olarak kullanılmaktadır ve yanında göle sıfır geniş bir alanı vardır. girişte müsade istersiniz . sorun çıkaracaklarını zannetmem. (endüstri meslek lisesi karşısı) .
2.alternatif--iznikten bursa istikametine doğru 10.km de karacakaya mevkiinde kamp yeri yeri var . (restaurant kısmı değil zeytinlik olan kısmı) kamp yeri bize ait. sakin sessiz ve iznik gölünün keyfini çıkarabileceğiniz bir yer.
cep numaram 5323466048 ...bisikletsever dostlarımıza yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. şimdiden iyi pedallar.

Hortlatmak....

Arkadaşlar. Göl kıyısında çadır kurmak istiyorum. İZNİK MERKEZİNDEN BAHSETMİYORUM. Gölün güney kıyısında, sahil tarafında bulacağımız bir ağaç altında çadır kurmamızın yasal ya da güvenlik açıdan bir sakıncası var mıdır? Yola yakın olmak istiyorum, dolayısıyla ana yolun sahilden uzaklaştığı Sölöz-Narlıca kısımları değil, Müşküle-İznik arasında bir nokta tercih ediyorum. Tecrübe sahibi arkadaşlar var mı? Kamp alanına para bayılıp karşılığında gürültü ve kalabalık satın almak değil, sadece kendi başıma, gölün şırıltısı ile baş başa kalınabilecek bir okazyondan bahsetmek gerekirse?

(Bu güzergahı gündüz vakti bisikletle aceleyle katetmiş, ve sahilde amaca uygun müsait boşluklar görmüş, ancak gece durumunu bilmeyen biri olarak kabul ediniz)

(some big chances, some big okazyons, something like that but, what can i do, sometimes) ;)

Ben her sene Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turunda 1. gün Kayıkhane mevkisinde çadırda kalıyorum.Ama size çok daha güzel bir yer vereyim. İznik- Orhangazi yolu 25.km de yolun 300 metre içersinde "Keramet köyü kaplıcası" var tamamiyle doğal açık bir kaplıca tesis yok. suyu berrak ve ılık.Göle ve yola yakın. Tavsiyem burası. Ayrca Orhangazi'den Gemlik istikametine giderken çıkışta ışıklardan sola dönersen Göl Kıyısında Orhangazi Belediyesine ait sosyal tesisinde bulunduğu mesire alanında çok uygun kamp yerleri mevcut. Ancak Keramet kaplıcasını şiddetle tavsiye ederim.

Geri