Scudo Sports

İzmit Körfez...

Scudo
Enver paşa sizin boyut silivride belli olacak :D

yakında tur düzenliycem zaten silivriye...o tur son turum olur.sonra bayrağı teslim alıp beni ziyarete gelirsiniz silivriye :D

selamlar üstat, Kartepe den 2 öğretmen amatör bir şekilde Uzunçişftlik/Sakarya arası takılıyoruz, henüz 200k mesafe için kondisyonumuz yeterli olmasa da, yol üzeri ekibinize katılıp, kendi mesafe aralığımızda gruptan ayrılabiliriz :d

• Beğen
Tepkiler: muratkidiri
Merhaba arkadaşlar...

Kocaeli ve çevresinde ( yakın illerde de dahil olmak üzere ) uzun mesafe ( 200k ve üzeri ) Brevet sürüşleri düzenliyoruz. Strava ve Instagram hesabımız üzerinden rotaları inceleyebilir, uygun gördüğünüze katılabilirsiniz.. :)

(link)

(link)

IMG_0526.JPG

Merhaba;

Instagram profilinizden ve strava grubundan etkinliklerinize göz atma fırsatı buldum. Harika görünüyor, 14 sene kadar evvel biz de uzun turlar yapan bir grup kurmuştuk İzmit'te, sonra dağıldık hepimiz bir taraflara. :) Görünce çok mutlu oldum. Uygun olabileceğim ilk fırsatta, bir turunuzda sizlere katılmak isterim.

Sağlıklı sürüşler dilerim.

Gürkan.

• Beğen
Selamlar, teşekkürler :)

Ben 2014 yılında başladım bisiklet turlarına, yol bisikletine de 2017 yılında geçtim.. Keşke 14 sene önce başlamış olsaydım da sizin uzun turlarınıza katılabilseydim :) Merak ettim açıkçası ;) Mutlaka bekleriz sürüşlerimize, olabildiğince keyifli rotalar çizmeye çalışıyorum :) Bölgemiz bu açıdan müthiş zaten..

Görüşmek üzere :)

• Beğen
Tepkiler: srdrmrs ve gurkan
murat bey , çok erken başlamadığınız bir gün biz de teşrif edeceğiz :)

• Beğen
selamlar üstat, Kartepe den 2 öğretmen amatör bir şekilde Uzunçişftlik/Sakarya arası takılıyoruz, henüz 200k mesafe için kondisyonumuz yeterli olmasa da, yol üzeri ekibinize katılıp, kendi mesafe aralığımızda gruptan ayrılabiliriz :d

Tabi ki, her zaman bekleriz... :)
murat bey , çok erken başlamadığınız bir gün biz de teşrif edeceğiz :)

Serdar bey, teşrifleriniz bizi onurlandırır efenim :)

Geri