Scudo Sports

İzmit-Erikli Yaylası ve Şelalesi Doğa Turu

hasan454

Üye
Tepki
275
İsim
Hasan
Başlangıç
2009—10
Bisiklet
Specialized
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Bence fazla kurcalamaya gerek yok hayatı,ihtiyacımız olan herşey doğanın içinde gökyüzüne yakın yerler.
İzmit'ten sabah 6 da çıktığım yolculukta yanlışlıkla Orhangazi yoluna girdiğim için yaylaya varmam 8 saati sürdü toplamda 110km yapıldı.Giderken Gebze Bisiklet Kulübüne de rastladık :) Yaşamımda çalıştığım zamanlara ait zaman diliminde her pazarı kamp yapmaya ayırdım son 3 aydır. Hayatı kendime yük etmeyip,hayallerimi yükleniyorum son zamanlarda :)

YDXJ0137.jpg

YDXJ0134.jpg YDXJ0129.jpg 17.JPG 16.JPG 15.JPG 14.JPG 13.JPG 12.JPG 11.JPG 10.JPG 9.JPG 8.JPG 6.JPG 5.JPG 4.JPG 3.JPG 2.JPG 1.JPG

10033090.JPG

Dosyalar

• 7.JPG
    7.JPG
    72,3 KB · Okunma: 20
Scudo
Turu hangi ayda yaptınız hocam yeni mi

Güzel tur olmuş ben de gitmeyi dusunuyorum yol bisikleti uygun olur mu acaba? Tekrardan gitmeyi dusunur musunuz size katilabilirdim

• Beğen
Tepkiler: hasan454
Turunuz çok güzel olmuş. Ben araçla gezmiştim oraları, bisikletçi arkadaşlar genellikle MTB ile geziyorlardı. Yol bisikleti için uygun olmayabilir, yol kenarlarında hep mıcır ve çakıllar mevcut. Benim kendi görüşüm belki aramızda yol bisikleti ile giden kimseler vardır.

@Celiko29 ayın 2 sinde hocam :)

Her pazar kampa gidiyorum.Bisikletiniz olsun yeter :) Ayrıca her akşam seka park turu yapıyorum katılmak isterseniz beklerim :)

@Ahmet Zeki Yol yaylaya kadar asfalt zaten sorun olacağını pek düşünmüyorum

Bu ayda bu kadar yeşil süper bir şey Ilkbahar fotoğraflarına bakarak bir göle tur yaptık sonuç hüsran su çekilmişti otlar sararmıştı o yüzden sordum. Turlarinizin devamını dilerim hayırlı akşamlar selamlar ✋@hasan454

Güzel tur güzel doğa güzel fotoğraflar..

Yakın komşu olarak yaylayı ve şelaleyi merak ettim. İlk fırsatta gitmek isterim. Çok beğendim. Ayaklarınız dert görmesin

• Beğen
Ayağınıza sağlık. Fotoğraflar çok güzel. Tebrikler hocam. :)

• Beğen
Geri