Scudo Sports

İzmir'den Karbon Gri Corrateci çalınan var mı?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Bit pazarında birinin elinde gördüm hatta nerdeyse 900 istiyordu alacaktım vazgeçtim son anda çalıntı kokusu aldım çünkü (üstündeki km ve far yuvaları var sadece) revolation carbon modeli çalınan varsa benimle irtibata geçebilir

Scudo
iyi istemiş yine, 200 300e veriyorlar şerefsizler çalıp çalıp.

yokmu bisikletini kaybeden. keşke satın alsaydım diyorum şimdi

Valla tuhaf; böyle bir bisikleti kullanıp ta forumları takip etmeyen birisi, ne kötü tesadüf... Şimdiye çoktan alakasız bir fiyata satılmıştır bile :(

izmir de motis bisiklet satar sadece bu bisikleti , sahibi bekir beydir , kendisine söyledim , böyle bir bisiklet satmamış , muhtemelen başka bir şehirden çalınıp gelmiştir. Motis bisiklette çalışan kaan arkadaşım da , genç ve görünümü bozuk bir kişiyi bisikleti sürerken görmüş , yolda yanından geçmiş daha doğrusu ...

bu konuda yapılacak tek şey , bisikleti görünce emniyet görevlilerine o an durumu izah edip şikayetçi olmaktır sanırım ...

bu arada bir izmir ilanı gördüm şimdi

(link)

gördüğün bisiklet bumu dostum ?

u arada bir izmir ilanı gördüm şimdi

(link)

gördüğün bisiklet bumu dostum ?
konu kapatılmış o olmayabilir daha bugün sordum halen elinde parayı göstersem alırım

Motis bisiklette çalışan kaan arkadaşım da , genç ve görünümü bozuk bir kişiyi bisikleti sürerken görmüş , yolda yanından geçmiş daha doğrusu ...
evet aynen başka şehirdende gelmiş olabilir ben pazarlık yaparken sormuştum çalıntı olmasın bu diye arkadaşım hediye etti dedi :) bisikletin üzerinde km ve far yuvaları var benim gördüğümde

Arkadaş hediyesi 900 liraya Revolution = Çalıntı bisiklet
Başka açıklaması olamaz; bu işlerden ucundan anlayan bi insan bile o fiyata vermez o bisikleti...Bence uzak durun Utku bey...

Konuyu sürekli güncel tutalım , sahibi okuyup bize ulaşır inşallah ...

Sahibi çıkması halinde bisikleti alması konusunda yardımcı olacağım ;)

Bisikleti eger pazar gunune kadar satamassa yesıldere yolundakı bıt pazarında kesın cıkar satmaya sahıbı bu mesajları duyarda bısıkletın basına bısey gelmeden kurtarır...

Şeytan işte o gün fazla pazarlık ettim ne yapıp almayı düşünüyordum baktım kem küm ediyor hemde üzerindeki km far yok dedim bu iş şaibeli buraya yazmaya karar verdim ama hala sahibi çıkmadı alabilme ihtimalimiz olduğundan benimle irtibata geçebilir.Benimde bundan sonra aklımda bulunsun bu konuda Siz siz olun bisikletin bir yerine bir işaret koyup fotosunu çekin veya bilmiyorum şase numarası oluyormu bu tür kadrolarda? ha bu benim bisikletim diyebilmek için yani.

Şeytan işte o gün fazla pazarlık ettim ne yapıp almayı düşünüyordum baktım kem küm ediyor hemde üzerindeki km far yok dedim bu iş şaibeli buraya yazmaya karar verdim ama hala sahibi çıkmadı alabilme ihtimalimiz olduğundan benimle irtibata geçebilir.Benimde bundan sonra aklımda bulunsun bu konuda Siz siz olun bisikletin bir yerine bir işaret koyup fotosunu çekin veya bilmiyorum şase numarası oluyormu bu tür kadrolarda? ha bu benim bisikletim diyebilmek için yani.

Utku bısıkletın sahıbı cıkmassa egerde bısıklet alacaksan al bence ;) hem ucuza bır bısıkletın olmus olur bıse olursada suclu sendegılsın sonucda satan :) tabı sahıbı cıkarsa bılemem...

ama ınsallah sahıbı cıkar ve bısıkletıne kavusur...

Evet kadrolarda orta göbeğin alt kısmında,amortisörlerde şaft borusunun alt kısmında seri numarası bulunur.Kadrolarda olur ama her amortisör de olur mu bilmiyorum.

o pazarda hiç bisiklet gormedim ben ,hemen duragın arkasında,pazarın başlangıcında ,koprunun dibinde degro tarif ettim degil mi?

hangi saatlerde bir de onu sorayım

kimin nerde bisikleti sattığının ne önemi varki ? önemli olan sahibinin bulunması ...

@guide

calınan modifiyeli bisikletim o pazarda gorulmuş gittim baktım ama normal bit pazarı boyle kayda deger birşey yoktu.

bu yuzden onemı var .:boese157:

bu arada utku bey bisikleti çalmak kadar çalıntı bisikleti almakta suçtur eğer bi şekilde farkedilirseniz sizde ceza alırsınız bence hiç kendinizi riske atmayın

ve umarım sahibi çıkar

yok ya almam iyikide almamışım farkedilmek değilde vicdanen rahat olamam kaza falan yaparız

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri