Scudo Sports

İzmir'deki Bisiklet Kulüpleri

Scudo
İzmirde bir çok bisiklet grubu var.Bunlardan biri İzmir Bisiklet Federasyonu googledan bulabilirsiniz :)

İzmirliler olarak amatör bir şey kuralım bence buradan. :D

@Doğukan KARBAL

Aslında İzmir'de yeterince grup var. Daha da fazlası kurulmasın artık. :D

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Şener
Merhaba Isa, Izmir'de bisiklet adina kulup olarak Ege Pedal Bisiklet Kulubu bulunmaktadir. Grup, dernek ve ya da platform olarakta bircok degerli topluluklarimiz mevcuttur.

@İsa Karagöl

İsa bey, İzmir'de Egepedal Kulübü ve İzmir Bisiklet Derneğininin olduğunu biliyorum. Egepedal 1 yıl kadar öncesine kadar platform düzeyindeydi, kulüpleştiler ve daha büyük projelerle yollarına devam ediyorlar...

• Beğen
Tepkiler: Asmirk
@İsa Karagöl

Sorduğunuz soru bisiklet klübü bazında ise sadece Ege Pedal Bisiklet Klübü vardır. Dernek olarak sormaktaysanız İzmir Bisiklet Derneği vardır . Topluluk olarak sormaktaysanız ise
Perşembe Akşamı Bisikletçileri,
Çarşamba Akşamı Bisikletçileri,
Ege Üniversitesi Bisiklet Topluluğu,
Karşı Bisiklet,
Buca Pedal Grubu,
İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Bisiklet Grubu,
Dokuz Eylül Bisiklet Topluluğu,
Yaşar Üniversitesi Bisiklet Topluluğu,
Cuma Akşamı Piri Reis Topluluğu vardır.

• Beğen
@Doğukan KARBAL

Doğukan merhaba Bornovadaymışsın neden Çarşamba Akşamları Bisikletçilerine katılmıyorsun ?? Amatöre bir çok grup mevcut zaten kurmaya gerek yok ki :))

İlk başlarda tek takılmak iyi oluyor fakat boş vakitlerde ve boş hafta sonlarında turlara katılmak gayet zevkli ve hoş. Özellikle izmir bisiklet derneği ve ege pedalın turları gayet güzel ve hoş geçiyor. Katılmanızı tavsiye ederim.

• Beğen
@Korhan Nas

Korhan Bey çok güzel özetlemişsiniz :in: unttuğumuz varsa af ola, lütfen buraya eklesin ki İzmir'imizin bisiklet konusunda ne kadar zengin bir çerçeveye sahip olduğu gözüksün :)

Ben soruyu tekrarlamak istiyorum...
İzmir'de Yol Bisikleti üzerine kulüp var mı?
Kulüp derken sosyal kulüp değil
Konya torku şeker spor vs. gibi Spor kulübü...
Takım yani?

• Beğen
Tepkiler: wildboytam35
Herkese merhabalar, kaldırılan gençler ve masterlar konusu hakkında federasyon ile görüştünüz mü??

Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar,hayırlı bayramlar dilerim.Malatya dan çok selamlarımla

izmirde 2 adet bisiklet takımı var birincisi izmir itfaiyesi bisiklet takımı ikincisi egepedal spor klübü bisiklet takımı
izmir bisiklet derneği
cuma akşamları bisiklet topluluğu
perşembe akşamı bisikletçileri egepedal
karşı bisiklet
çarşamba akşamı bisikletçileri
fi-yaka bisiklet grubu
gaziemir bisiklet grubu
9 eylül bisiklet topluluğu
ilk aklıma gelen grup ve topluluklar facebook gibi sosyal ağlardan ulaşmanız mümkündür

SELAMIN ALEYKÜM BEN İZMİR DE BİSİKLET TURLARI YAPCAK BİR GRUP ARIYORUM BU GRUPLARA NASIL GİRERİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ ? TEŞEKKÜRLKER

Geri