Scudo Sports

İzmir Sokak - Rampa video

artofriding

Daimi Üye
Tepki
248
Geçen 2 cumartesi çektiğim videolardan kısa ama müziğin Heavy Metal olmasından dolayı çok güçlü bir film kurguladım. Bol abubacalı ve 360 lı, beğeneceğinizden eminim.

Mekanlar Konak, Alsancak ve Bostanlı rampalar. Sokakta uzman Uğur ve Rampa nın uzmanı Tekteker alinin performansını izleyeceksiniz. Bisikletler Scott Voltage.

Müzik Skid Row-Youth gone wild, yani gençlik azıttı gibi bir anlama geliyor Türkçesi:D

(link)

Fotoları da bugün yarın yollarım.

Scudo
Can abi videoyu youtube a atsan da direk yayınlasan daha iyi olurbence. herkes indirmez sanırım :)

ordaki uğur benim. rock walkı atarken bi an ölüceğimi sandım çünkü ondan önce 70 cm den rock walk atmıştım burası 1,5 metre civarı:d

@sinto

Emin olun ki arkadaşlar, bu video bu kaliteyi hakediyor. Youtube de de yayınlanacak bugün yarın, ama kalitelisini mutlaka indirmelisiniz.;)

Bende indirdim videoyu arkadaşı tebrik ediyorum cesaretinle,azminle başarmışın çok güzel bi video olmuş.Müzik çok güzel.Başarılarının devamını dilerim.

orda arkadaş yok arkadaşlar var 2 ayrı bisiklet 2 ayrı street çi :D
sadece kadrolar aynı. dikkat ettiysen ben sadece sokakta aliyse sadece rampada hareket yapıyor. ali sadece bi yerde tekteker ve manual yapıyo okadar.

bence baya baba olmus .

boyle guzel vıdeolar gormek ınsanı mutlu edıyor .

ee bende alım artık bı scott voltage 35 :)

• Beğen
Tepkiler: artofriding
Çok güzel görüntülerdi, tebrikler..

Girmişken şöyle bir youtube bakayım dedim bisikletle ilgili olarak ve aşağıda vermiş olduğum linkteki videoya rastladım. Bisikletle bir bütün olmuş sanki, bu kadar zor hareketleri bu kadar uyumlu ve rahat yapması inanılmaz(en azından benim için..).Tabii bu aşamaya gelinceye kadar, epey bir badire atlatmıştır herhalde..:D

(link)

Geri