Scudo Sports

İzmir-Ölüdeniz 8-18 Ağustos

Tepki
25
İsim
mesut
Bisiklet
Scott
Merhaba,

Bir aksilik çıkmazsa bu cuma akşamı Tekirdağ'dan otobüsle İzmir'e, oradan Ölüdeniz'e gitmeyi planlıyorum.. Günde 80-100 km gitmeyi hedefliyorum.. Zamanım biraz kısıtlı olduğu için ana yolları tercih edeceğim.. Rotam kabaca şöyle:

(link)

• Beğen
Tepkiler: is-mail
Scudo
Cumartesi ya da pazar olsa eşlik ederdim. Kolay gelsin şimdiden ama 10 gün sürmez o yol.

izmir şehir trafiğine girmeden başka bir yol deneseniz zaman kaybettirebilir belki. rota durak yerleriniz nereler

@ziyainal çok vakit kaybettirir mi ki? Yarı yolu önceden yaptım öyle aman aman bir zorluğu yok. Ben Fethiye'den İzmir'e otobüsle gidip geri dönmeyi düşünüyorum ama bahsettiğiniz nokta en çok kafama takılan konu. Şehiriçi trafiği sevmiyorum alışamadım bir türlü sudan çıkmış balığa dönüyorum.

bazı arkadaşların tur yazılarından yola çıkarak izmir şehir trafiği hem sıkıcı hemde zaman kaybettirici olabilir ama belli bir noktada feribot kullanmakta faydalı olabilir o rotayı giden yada izmirli arkadaşlar cevap verebilirler

• Beğen
Tepkiler: S.Koca
@ziyainal Teşekkürler İzmir tarafından bir beklentim kalmadı zaten. 1 hafta iznim var amacım bisiklet üstünde geçirmek bakalım öyle ya da böyle bir yerlere gideceğim.

alternatif bir rota paylaşayım belki kafanıza yatar. çanakkale-kuşadası yada bodrum
çanakkale- geyikli

geyikli - assos

assos-cunda adası
cunda adası - soma
soma - manisa

manisa - kuşaadası

Muğla Fethiye arası oldukça kısır, Assos'u merak ediyordum açıkçası bir inceleyeyim bir ihtimal diğer arkadaşlara yetişecek bir rota çıkarabilirsem oradan başlamak isterim.

assos cunda arası biraz uzun gelebilir ama arada konaklamak için altınoluy akçay alternatifleri de var

Çok teşekkürler Akçay başlangıç ile yetişirim gibi gözüküyor biletlere bir bakayım günlük 90 km gidebilirim sanırım. Bakım ve değişim işini halletikten sonra netleştiririm. İzmir garanti zaten.

günlük maksimum 90 km planlama ile güzel bir tur yapabilirsiniz benim seneye yapmak istediğim bir rota bu seyirlik bir rota çok zorlayacak bir yer yok umarım gerçekleştirirsizin biz de bol bol fotoğrafları görürüz :)

• Beğen
Tepkiler: S.Koca
Daha öce Fethiye-Antalya ve Fethiye-Akbük yaptım zor değil ama bu sıcaklarda 90 km o seyirlik kısımdan birşey anlamamanıza yol açabilir bakalım kısmet artık. 3 gün içinde netleştirmem lazım. En son İnlice'de oğlumla buluşmam gerek.

• Beğen
Tepkiler: ziyainal
demiyeyim diyordum ama siz açtınız evet o sıcaklar biraz can sıkar ama çok erken saatlerde yola çıkarak belki bir nebze sıcağın etkisi azaltılabilir.

Bir avantajım Fethiye'de yaşıyorum. O sıcaklara nispeten alışığım. Sadece erken kalkmam yeter :)

bende düşünüyorum böyle bi tur ama ağustos onu gibi sıcakların da etkisi az da olsa düşer diye düşünüyorum ama ben izmir-didim-bodrum-marmaris-datça düşünüyorum rotayı tam belerlemedim ya selçuk-söke tarafı yapacağım ya da kuşadası hangisi daha uygun olur trafik yokuş vs açısından

@Enes Şahbaz ağustos sonu demek istemiştim evet 29-30 ağustos gibi düşünüyorum ben turu

evet arkadaşlar, işim çıktığı için otobüse yarın akşam biniyorum.. pazartesi sabahı izmir'de olurum, adnan menderes havaalanı'na kadar meto varmış galiba onla gideceğim.. yoksa torbalı'ya kadar trenle gitmeyi düşünüyorum.. selçuk'a otobüs varsa o bile olabilir.. zamanım kısıtlandı çünkü.. pazartesi öğlene kadar selçuk'a varırım diye düşünüyorum, öğlen sıcağını efes'de geçirip akşam kuşadası'nda olurum diye umuyorum.. inşallah evdeki hesabım tura uyar..

Dosyalar

• asa.jpg
    asa.jpg
    99,5 KB · Okunma: 9
Bİz, iki kişi yarın (10 Ağustos) İzmir'den başlayarak Fethiye'ye kadar bisiklet turu yapacağız. Geçen yıl Assos'tan başlayarak Çeşme'ye kadar gelmiştik. bu turun Linki: (link)
bu yılda bu turun devamı niteliğinde İzmir-Fethiye turu yapacağız. geceleri çadırda kalmayı düşünüyoruz. bisiklet ve kamp şeklinde geçecek turun sorunsuz geçmesi dileğiyle yarın start veriyoruz. bu tur ile ilgili paylaşımları aşağıdaki linkini verdiğim Facebook sayfasından takip edebilirsiniz. (link)
bu tur ile ilgili tavsiyelerinizi ve katkılarınızı yazarsanız sevinirim.
fet.jpg

@is-mail merhaba.. ben su an yoldaym, soforle konustum otobanda selcuk sapaginda ineceim.. efese oradan kusadasi'na gececegim. bu aksam kusadasina gelirseniz gorusuruz belki..

Geri