Scudo Sports

.:: İzmir-Muğla-GPA(4)2010-Muğla-İzmir ::.

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Arkadaşlar merhaba,

2 Ekim günü saat 08 de İzmir'den Muğla'ya Gpa4 turuna katılmak için pedallamak istemekteyim. (Son ana kadar herhangi bir aksilik olmazsa)
Rota ve yükselti grafikleri aşağıdadır.
Gpa4 turunun bitiminde de geri dönüş için aynı etabı düşünmekteyim.

Etap zor gözükebilir ancak çok zevkli olacağı kesin, elbette en zor olanı yalnız pedallamak.

Bafa gölü kıyısında hem pansiyon hem de çadır imkanı var.
Ayrıca zaman kalırsa (zor) kapıkırı (Heraklia), içinde halen yaşamın sürdüğü antik kent gezilebilir gibi.

3 Ekim pazar günkü Gpa toplantısına (19:30) rahatlıkla yetişmek mümkün.(Bafa - Muğla etabı)

Pedal arkadaşları aranmakta.

Adnan

http://i252.photobucket.com/albums/hh4/endurado/GPA%202010/izm_bafa.jpg
İzmir - Bafa (02.10.2010)

http://i252.photobucket.com/albums/hh4/endurado/GPA%202010/baf_mug.jpg
Bafa - Muğla(03.10.2010)

Scudo
İzmir - Bafa - Muğla 258 km
İzmir - Aydın - Muğla 213 km

Neden Bafa üzerinden gitmeyi tercih ettiniz? Ayrıca Bafa üzerinden gidildiğinde Milas-Muğla çok yıpratıcı olacaktır.

@Agamemnon

Haklısınız, Milas Yatağan arası Eskihisar'a kadar oldukça zorlu.
Yinede Magnesium, Pireene, Myus, Milet antik yerleşimlerinin, alüvyonla oluşmuş Balat ovasının ve Latmos(Bafa) Gölü'nün kenarında pedallamak, kamp yapmayı bir güzel için yolu biraz uzatmak olarak olarak görüyorum.:)

Tabiiki katılacak arkadaşlarla rota değiştirilebilir.

Biz Selçuk-Aydın-Çine üzerinden bisikletle Muğla'ya gideceğiz.1 Ekimde yola çıkacağız.Bizimle gelmek isterseniz bekleriz:)

@AppRoacHaTe

Teşekkür ederim, sizinle gelebilmeyi isterdim fakat izin problemi yaşıyorum işyerinde. Cuma gününü dahil etmem imkansız görünüyor.

Size güzel bir yolculuk dilerim.

GPA 4 te buluşabilmek ümidiyle..:in:

Saygıdeğer Endurado. Ben aslında arabayla direk Muğla'ya gelmeyi planlıyordum GPA'ya katılmak için ama senin teklifin çok cazip geldi. Ben kendi imkanlarımla İzmir'e gelip senin rotanla GPA'ya katılabilirim. Yalnız daha izin durumunu ayarlamadım. Şimdiden söz olmasın. Ayrıca Bafa'dan hep araçla geçmiş biri olarak bu defa bisikletle geçmek gerçekten çok zevkli olacaktır. Bir diğer konu ben seninle dönüş parkurunda olamayacağım. İletişimde olalım. Saygılar.

@Kaşif

Sevgili Kaşif,
Dilerim izin konusunu hallerdersin, bu coğrafyanın güzellğini bilen biriyle
pedallamak daha keyifli olacaktır eminim.

Görüşmek üzere...

Adnan(532 5271716)

@VOLKAN AYDOĞDU

Hatırlatmanız için teşekkürler Volkan kardeşim :in:

Saygıdeğer Volkan Kardeşimin hatırlatmasıyla GPA'ya katılım için geç kaldığımın farkına vardım. Ne yapalım kısmet böyleymiş. Aslında katılmayı çok istiyordum. Bu arada Endurado sen kayıt yaptırdın mı GPA için?

@Kaşif

Ben kayıt yaptırmıştım.:in:
Bu tur çok özel bir etapta yapıldığı için çok gözde.
Bu bisiklet camiiası için sevindirici ama tabii kontenjan sıkıntısı da var.

Sağlık olsun, bir dahaki sefere.

Bu durum karşısında Sen GPA'ya katıldığında ben tek kalıyorum. Tek kalınca da turun verimliliği düşüyor. Bu durumda bu gezimizi askıya alalım. Bir deşiklik olursa gene haberleşiriz. Sana şimdiden iyi pedallar.

Geri