Merhaba.
Didim-Marmaris kısmı altta.
Didim - Bafa - Milas - Bodrum - Datça - Marmaris
Marmaris - Fethiye kısmı altta.
Burada da forumdan Furkan arkadaşıma Fethiye'ye kadar eşlik ettim.O seneki performansım çok kötüydü.

)
Ege Turu Temmuz'14 (Ayvalık - Antalya)
2 sene öncede yine forumdan İhsan arkadaşımla Fethiye'den başlayarak, sırasıyla.
Ölü deniz(konaklama), Faralya köyü(konaklama), Kabak, daha sonra Faralya'ya geri dönüp, Karaağaç köyü(Konaklama),üzerinden Babadağı'nı aşarak Patara plajına kadar pedalladık. Pataraya gelmeden uğrayabileceğiniz Saklıkent'i ve bir çok antik kenti biz es geçtik.
Patara'dan sonra yine D400 karayolunu kullanarak Kaputaj plajı (konaklama), oradan da Kaş'a, geçtik.
Biz Kaş'dan sonra da devam ettik ama size bu kadarı yeterli sanırım.
Bir kaç not;
Ölü deniz'e gitmek için yokuş çıkıyoruz bu bir, Ölüdeniz'den Faralya köyü'ne çıkarken de keza yine yokuş çıkıyoruz bu da iki,
Faralya Kelebekler vadisinin hemen üstünde yer alıyor.
Yürüyerek inilen patika yolu kesinlikle inin ve vadinin sonunda yer alan şelalede serinleyin.
Faralya'dan Kabak'a olan mesafe çok kısa lakin, sahil çok aşağıda yer aldığı için burayı bisiklet ile inebilirsiniz ama öncesinde siz de bizim gibi Faralya da kamp atıp bütün ağırlıklardan kurtulup giderseniz, rahat edersiniz. Kabak koyundan öte yol olmadığı için Faralya'ya geri dönüp oradan da Karaağaç köyüne ciddi bir yokuş çıkacaksınız, bu da üç, ama siz çıkmak istemeyebilirsiniz de,
biz niye Babadağı'nı aştık, diğer türlü yol çok uzuyor, ya bu dağı aşacaktık, ya da Fethiye'ye geri dönüp D400 den devam edecektik.
İyi eğlenceler.
Ek; Olur da Karaağaç köyünden geçerseniz caminin hemen yakınındaki hanede, keçi hayvancılığı yapan Coşkun kardeşimiz oturuyor. 2 sene önce sağolsun bize çok ama çok yardımcı oldu. Güzergah üzerinde yer alan Kaputaş plajın'da şimdi ismini hatırlayamadığım işletme müdürü olan eski milli sporcu arkadaşımız da bize çok yardımcı olmuştu.
Eminim bu arkadaşlar size seve seve yardımcı olacaklardır.