Scudo Sports

İzmir Buca'da Bisiklet Sürenler

fthugr23

Aktif Üye
Tepki
116
İsim
Fatih Uğur
Bisiklet
Salcano
İzmir Buca'da bisiklet süren arkadaşlar varsa buradan haberleşelim ve birlikte turlara çıkalım ne dersiniz? Ben Çevik Bir Meydanında oturuyorum. Buca'da bisiklet sürebileceğim birilerini arıyorum :)

İnstagram'dan DM atabilirsiniz :) instagram.com/fthugr23/

• Beğen
Tepkiler: Harbi Bisikletci
Scudo
Çeşme'de antrenmana çıkan birileri var mı? Güvenli rotalar nereleridir?

• Beğen
Tepkiler: Harbi Bisikletci
@fthugr23

bende çevik 1'e çok yakınım

@uguryilmaz144
Ustam tamam, güzel gezi olmuştur da. -dası var işte. Oralar MTB mekanı değil mi? Kendiniz de diyorsunuz zaten. Yazık günah o bisikletlere yav.

Ben ÇELİK. Cemal ÇELİK.

@bozkurtcml
Hem mtb hem de yol bisikleti kullanıyorum. Genelde rotanın en az yarısı arazi olmadığı sürece yol bisikleti daha hızlı ve rahat oluyor. Spil turunda 1850m irtifa kazanımı gerçekleştirmişiz ve 100km yol yapmışız. Bu rakamları mtb ile yapsaydık çok daha yorucu olurdu. Spil turunun da sadece son kısmında araziye girmek durumunda kaldık bazı yerlerde bisikleti elimize aldık. Eğer aynı rotayı mtb ile yapsaydık özellikle tırmanışlar çok daha yorucu olacaktı. Bu yüzden kısmen araziye girdiğimiz rotalarda yol bisikleti kullanıyoruz.

Bisikletler açısından sorun yok aslında. Yol bisikletleri sanıldığı gibi zayıf değildir. Sadece arazi şartlarında lastikler daha kolay aşınıyor ve sürüş biraz konforsuz oluyor. Dikkat ettiyseniz videonun başında enduro motorsikletci arkadaşlar vardı. Yani yol bisikletinin potansiyelini küçümsememek lazım. Gevşek zemin haricinde yol bisikleti yolda bırakmaz :)

@fthugr23 malum kis sartlarindan dolayi cikmadim hic bayaada gec yaziyorum ama buralarda bildiginiz bisiklete bakim yapabilecek usta var mi ?

Konu güncel mi

Bende İzmir Bozyakada bayan Bisiklet yoldaşi ariyorum
:D

Hala aktif mi burası?

3/4 sene sonra burada ve buca da hala sürenler var mı :)

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Sayın @hamlet2006 var ancak bunalıma mı girdi ne yaptıysa? Forumda bile görünmüyor son zamanlarda.
WhatsApp denilen bir şey var değil mi sayın Cemal Çelik. Abi nasılsın, nerelerdesin, ne yapıyorsun, sıkıntı mı var denir değil mi? :snzdglsn:

Geri