Scudo Sports

İYTE Bisiklet Topluluğu 1 Yaşında!

cahitt

Üye
Tepki
11
İYTE-izmir yüksek teknoloji enstitüsü
yeni üyelerimizi bekliyoruzz.

Scudo
Selam arkadaşlar,
Bende İYTE deyim ama bisiklet topluluğunun etkin olarak varlığından bile haberdan değildim...

topluluğumuz henüz pek etkin değil, üye sayısı 10 u geçmiyor , ben de yeni üye oldum. hep birklikte daha aktif hale getireceğiz inşallah.

umarım daha aktif hale gelir. kampüs çevresi hem mtb hemde yol bisikleti için oldukça uygun bir yapıya sahip.

Arkadaşlar bu başlığı sabitlemek istiyorum fakat topluluğunuz hakkında kısa bilgi içeren bir başlık olması daha hoş olabilir. Birkaç ekleme yapabilir misiniz? Faaliyetlerinizi, topluluk yapınızı ve iletişim bilgilerini içeren bir metin olması yeterli.

Sevgiler.

IYTE bisiklet toplulugu bu sene oldukca aktif olacak. Ilk turumuza dun ciktik. Kampus cevresindeki dag yollarinda yaklasik 6 km'lik bir gezintiydi, 7 kisiydik, cok keyifliydi. Forumda IYTE'li arkadaslar var mi acaba?

bende varımm :)
bir aksilik çıkmadıkça bayram öncesine kadar her hafta bir tura çıktık 1 ayda 4 tur yaptık sanırım.bu sene gerçekten çok aktif ve her geçen gün üye sayımız artıyor diyebilirim :)

Merhaba İYTE'liler ben topluluğa çok önceden kayıt olmuştum, fakat Yeşilyurt'ta oturuyorum. Tutkunu olduğum Bisiklet sporunu, İzmir etrafın da planladığım ve yaklaşık 40-50 kmlik, tatillerde ise 100 km ye yakın antrenman tadında olacak biçimde gerçekleştiriyorum. Eğer İyte'den İzmir içinde oturan varsa benimle buradan irtibata geçebilir. Düzenlediğim 200 tur varsa bunların 180 tanesinde yalnızdım. Ağabeyimi de bisikletçi yaptım sayılır, inş. daha yoğun biçimde bana katılacak.

IYTE' ye kesinlikle bir bisiklet topluluğu lazımdı. İlgili ve hastası olan arkadaşları tebrik ediyorum. Malum arazi şartları ve doğa güzelliğiyle yapılabilecek güzel sporlardan bir bisiklet. iyi pedallamalar.

Geri