Scudo Sports

İtalya'da bisiklet

@clubber İnanılmazsınız valla, siz bu kadar bilgi verince siz olmadan nasıl gezicez diye bile şüpheye düştüm :D tecrübe tabii , çok çok çok teşekkür ederim gerçekten ! umarım benim gibi konuyla ilgilenen diğer arkadaşlarda bilgilenir buradan çok güzel bilgiler verdiniz :)

Teşekkür ederim herşey için ! ?

Scudo
@clubber
Geçen yaz aracımızla Yunanistan'a gittik, evet otobanlar boş ama gitmeden önce oraya sık gidip gelen bir arkadaş "aman trafik kurallarına, hız sınırlarına çok dikkat edin, cezayı yersiniz" diye gözümüzü korkuttuğu için giderken limitlere uyarak gittik ama bazı yerlerde limit 80 miydi, 90 mıydı çooook sıkıcı oldu yolun çoğu kısmı. Dönüşte ise "artık yeter ulan, nasıl olsa ceza yesek de sınırdan geçtikten sonra bizi bulamazlar" diye bastım yine mümkün olduğu kadar :koptum: Bir de yaklaşık 30 km. ya da 50 km. de bir zırt pırt gişe koymuşlar her tarafa, her seferinde 1.80 Euro, yok 2.40 Euro diye çaktırmadan tırtıklıyor Yunanlar her seferinde, toplayınca bayağı bir para vermişizdir sırf otoyola...
Bir de gidişte çabuk geçtik sınırdan, ama dönüşte gurbetçilerin Türkiye'ye geliş dönemi olduğu için bayağı beklemiştik sınırda, o da sinir bozucu :ckskc:
Ama yine de güzel bir deneyim; kazasız, belasız iyi yolculuklar size; dönüşte tecrübelerinizi aktarmanızı bekleriz.

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
Geri