Evet acera. Mtb olmasına rağmen asfalt zeminde oldukça iyi performans alıyorum. Aktarım çok seri, ayarları'nda güzelse eğer kusursuz seri şekilde vites atıyor. Çok dik yokuşlarda da hi kavraması mükemmel bazen öyle kavrıyor ki ön teker yerden kesilebiliyor aşırı güç uygulanmasa da. Sonuç olarak giriş ve üzeri bir kaç donanımı var ama oldukça iyi Fiyat & performans bazında. Tavsiye ederim. Sıfır 880 'e aldım Ankara da. Bazı arkadaşlar küçük şehirlerde daha uygun fiyata peşin fiyatına alabiliyorlar. ( bisikletçilerin elimde kalmasın mantığı olsa gerek ) büyük şehirlerden bisiklet almıycam daha Size de tavsiye küçük şehirlerdeki bisikletçilerden sipariş edin.
Teşekkür ederim Berkant ve Kadir ağabeylerim. Aynen öyle yapıyorum 20 yılın demir yığınından hiç yoktan tecrübe kazanmışız Kask - Park ayaklığı - Eldiven aksesuarları epey epey çözdüm. Eski demir yığınımda daha burayı keşfetmemişken 90 larda 2. iç lastik iler lastik koruması yapıyordum. Şimdi bana göre bir eksik o kaldı. Ya tamir takımı alıp yanımda gezdireceğim ya da eski yöntemimi uygulayacağım, siz burada adına farklı bir şey demişsiniz onun.
Sağolasın kardeş. Senin at'n renkler de şahane de ne bileyim Koyu renkler ( kask - eldiven vs takım olarak ) hoşuma gidiyor genelde de koyu renkler seviyorum giyim konusunda da. Küçük bir pompa(lastik için değil ) bir de Tırlar için olan havalı korna ya ihtiyacım var. Trafikte ve gerekli yerlerde fark edilmek adına artık sinirlerim gerilmeye başladı. Hele ki o minibüsçülere (dolmuş söförleri ) . Basıcam akıllarını alıcam ) nereden bulabilirim Tırlar için olan havalı kornayı ? Pompayı ona adapte edeceğim.