Scudo Sports

İstanbuldan karadeniz sahiline tur için yol arkadaşı arıyorum

Tepki
6
İsim
Berke
Bisiklet
Carraro
Merhabalar,
Küçükken şehir içindeki bisiklet binmelerini saymazsak, ben bisiklet işine yaklaşık bir sene önce merak saldım. Yani acemi sayılırım, ama uzun yola çıkmak istiyorum. Kendi başıma çıkmaya karar verdim ama konu üzerinde araştırma yaptıkça yanımda bir kişinin daha olmasının daha uygun olduğunu düşündüm. Gerek taşınacak malzemeler açısından, gerek güvenlik açısından, gerek tecrübe açısından.
Tur detayları:

Tura İstanbuldan başlayıp Şile üzerinden karadeniz sahili boyunca Batuma kadar gitmeyi düşünüyorum. Ağustos ayında yola çıkıcam. Planım daha taslak aşamasında, günlük kaç km yaparım, nerelerde dururum henüz belirlemedim. O konularda da yardımlarınızı alabilirim.

Bu tarihlerde böyle bir tur yapmayı düşünenler olursa, tamamında olmasa bile belki belirli bir aralığında bana katılmak isteyen arkadaşlar olursa iletişime geçelim. Tecrübelerinize ihtiyacım var.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Scudo
Merhabalar benim yakın zamanda actigim vard. Ben de batum ve öncelikli olarak doğu karadeniz sonrasında belki batı karadeniz turu düşünüyorum. Bir hafta ic8nde çıkmayı düşünüyorum. Eğer size de uygunsa beraber çıkalım.

• Beğen
Tepkiler: bagababaoglu
Merhabalar,

Ben sizin postu görmüştüm ama bizim yönlerimiz ters gelmişti ben istanbuldan çıkıp gelmeyi düşünüyorum siz batumdan buraya sanırım yanlış mı anladım

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@bagababaoglu evet doğu karadenizden başlayacağım. Öncelikle doğu karadenizi gezmeyi istiyorum çünkü. Eğer zaman ve istek kalırsa istanbula kadar hatta ordan edirneye kadar ve hatta ordan izmire kadar devam etmeyi düşünüyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Karaca
Ağustos ayı şu anki planlarıma bakılırsa uygun gözüküyor. Bende de bir adet Triban 500 var, beraber çıakarız umarım. Ama kesin haber beklemeyin hocam ne olurn ne olmaz, benim işler biraz sıkıntılı :acpsnr::D Nasip olursa Ağustos ortalarına doğru size ulaşırım. O günde dek, bol pedallar! :)

• Beğen
Konuyla biraz alakasız olabilir ama biz de bir arkadaşla karşıdan (Kartal'dan) yola çıkıp, tamamen sahil boyunca, bostancı-kadıköy-üsküdar-beykoz-fener rotasından ve sahilden hiç ayrılmadan Karadeniz'in kıyıcığından şileye gidebilir miyiz? Oradan bir yol var mı?

@Mehmet Nejat Karahan Sizinki de aynen başlıkta belirtildiği gibi, "İstanbul'dan Karadeniz sahiline tur" :harika: Çok güzel bir fikir, Pendik-Kartal-Maltepe hattında bisiklet yolu var, ondan sonra da yine mümkün olduğunca sahilden gidilebilir. Müsait olduğumuz bir anda beraber de yapabiliriz bu turu, en azından deneriz nereye kadar sahilden gidilebiliyor diye...

• Beğen
Ben de yaklaşık 15 gün önce İstanbul'dan Karadeniz Ereğli'ye kadar gitmiştim. Beykoz'dan başlayıp Ağva, Kerpe ve Karasu'da konakladım. Eğer çadırda kalacaksanız Kerpe kayalıklarda çadır kurmanızı öneririm, günbatımını orda izleyin. Ben olabildiğince sahilden gitmeye çalıştım. Agva'dan sonra Bağırkanlı'ya kadar yol çok kötü. Akçakoca Alaplı arasındaki tünellerde de kaldırımdan gidin bazı tünellerde mazgalları dik koymuşlar tekeriniz araya girebilir. Şimdiden iyi yolculuklar :)

Geri