Scudo Sports

İstanbuldaki Bisikletçiler

Çağrı Fatih Yamalı

Forum Demirbaşı
Tepki
292
Bisiklet
Carraro
Selamlar . İstanbul içinde güvendiğiniz ve işinin en iyisini yapan bisikletçiler tanıyor musunuz ?
Tanıyorsanız adres ve numara gibi ulaşım bilgileri paylaşabilir misiniz ?

Teşekkürler.

Scudo
bakırköy tilmen
yüksek derecede memnunum. müşteriyle ilgilenmesi ve bisiketle ilgilenmesi çok iyi bence.

Bu haritadan, yaşadığın semtteki (ya da yakınlarındaki) bisiklet tamircilerini inceleyebilirsin. Gözünü kestirdiğin tamircileri bu başlık altında sorarsan senin açından çok daha sağlıklı dönüşler alırsın.
(link)

selamımı söyle de havam olsun. :D

hafta sonu şehir dışındayım ben.

heyecanlı adam cağrı:):)yerınde hiç duramıyosun dostum.illaha bişeyler yapıcaksın

Bende yakın zamanda Bakırköy'deki 3 bisikletçiden birine uğrayacağım. Tilmen Bisiklet, Metin Bisiklet ve Aktif Pedal arasında bilenler hangisini tavsiye ederler? Hem alışveriş hem bakım yaptıracağım.

@Doğancan Urul

Tilmen'e hiç gitmedim, bir şey diyemem ama Metin Bisiklet ve Aktif Pedal içinden Aktif Pedal'ı seçerdim.

metin bisiklete abim gitti. oradaki adam çok güzel azarlamış abimi :D

Tilmen Bisikletteki şahıs ile telefon görüşmesi yaptım . Bisikletçilerin geneli yumuşak konuşur , yakın konuşur . Kibar insanlardır ama bu adamda bir doğruluk payı var ki sorma gitsin . Adama bir set sordum , "valla kardeşim sen ona takma kafanı , 1250 Dolardan aşağı bana da sana da gelmez" demesiyle , beni bitirdi :) Sempatik konuşuyor , haftasonu görüşüyor olacağız :)

@Çağrı Fatih Yamalı

o sempatik konuşan serhat abi. çok güzel muhabbeti var. ben geçen gün selam vermeye uğradım yanına. 2 saat yanında durmuşum haberim yok.

Metin bisiklette sahibi Metin abiydi galiba uzun saçlı. O çok güzel karşılıyor müşteriyi ve çok güzel ilgileniyor. Birde tam zıttı var. Soru sormaya çekiniyor insan. Her an dalabilecek potansiyele sahip :D Kendi haline bırakın. Metin abi iyidir iyi.

Biraz geç olcak ama sultangazi de atak bisiklet mükemmell diyorum ahmet usta

metin bisikleti tafsiye etmiyorum bisiklet kullanıcılarının yoğun olduğu bir ilçede olduklarından(Bakırköy) ve müşterileri çok olduğundan her müşteriye gereken değeri vermiyorlar hele ki bisikleti oradan almadıysanız es kaza aman bakıma falan gitmeyin yandınız.

Geri