tolgakırcalı
Üye
- Tepki
- 4
- Bisiklet
- Peugeot
Öncelikle bütün arkadaşlara selamlar forumda yeniyim bisiklettede öyle denebilir.Foruma yakın zamanda üye oldum ancak uzun zamandır okuyorum konuları..Ortaokul ve lise yıllarımda bir xb3 kullanmıştım tabii lastik almaya para bulduğum zamanlar
))lastik patlayınca yalovadan istanbula lastik almaya gelinirdi...3-4yıl kullandım o bisikleti ancak üniversite için 94 yılında istanbula taşınmamız nedeniyle bisiklet atıldı gitti.Neyse gelelim bugüne 37 yaşındayım ve yavaş yavaş bisiklet içimde giderek daha çok özleme döndü ve internetten 1970 lerden bir peugeot yarış bisikleti kadrosu aldım.Başlangıç için çok pahalı bir kadroya girmeyeyim dedim..Aslında bisiklet olarak satılıyordu ancak sadece kadroyu vermeğe ikna oldu sağolsun sahibi.İnşallah yarın elimde olacak tabi ben hazırda bekliyorum hemen temizlemek için.
Şimdi sorular ;
1-Boyayı sökmek için ne kullanmalıyım
2-İstanbulda fırın boya yapacak daha doğrusu böyle bir yer bulurumda daha iyisi daha önce bisiklet boyatmış doğru dürüst ilgilenecek birini bilen varsa iyi olur.Araba boyacılarına sordum birkaç yere alttarafı bisiklet al sprey boya boya diyenmi yok onla uğraşamayız diyenmi yok iki yere sordum canım sıkıldı..Daha önce boya yaptırdığınız bildiğiniz yer varsa bekliyorum şimdiden teşekkürler..
3-
Yine krom kaplama içinde tavsiye edeceğiniz yer varsa sevinirim...
Şimdi sorular ;
1-Boyayı sökmek için ne kullanmalıyım
2-İstanbulda fırın boya yapacak daha doğrusu böyle bir yer bulurumda daha iyisi daha önce bisiklet boyatmış doğru dürüst ilgilenecek birini bilen varsa iyi olur.Araba boyacılarına sordum birkaç yere alttarafı bisiklet al sprey boya boya diyenmi yok onla uğraşamayız diyenmi yok iki yere sordum canım sıkıldı..Daha önce boya yaptırdığınız bildiğiniz yer varsa bekliyorum şimdiden teşekkürler..
3-
Yine krom kaplama içinde tavsiye edeceğiniz yer varsa sevinirim...