Scudo Sports

istanbulda alışveriş yapılacak bisikletçiler?

koray_can

Forum Bağımlısı
Tepki
212
iyi günler arkadaşlar yarın istanbula gitmek istiyorum tam olarak hiç gitmedim nekadar yakınında da olsak sirkeci kısmına bisikletimi bile sipariş üzerine aldım.zaten ondada satıcı kaynaklı olmasada fabrika kaynaklı sorunlar yaşadım.neyse gelelim asıl konuya.yarın gidip tamir takımı giysi iç dış lastik vb. bisiklet araç ve gereçleri almak istiyorum bana bisikletci ve yol yordam tarif edebilcek arkadaşlar varmı yardımcı olursanız sevinirim..iyi günler iyi forumlar dilerim..

Scudo
Sirkeci' bir çok yedek parca satan yer bulursun delta bisiklet aslı bisiklet cok seceneğin var giyisi konusunda sirkecide delta ve sedona mağzalarında var bütce meselesi tabi ...ordakiler sarmazsa www.decathlon.com.tr/ gitmende fayda var forumistanbul'da büyük mağzası bulunmaktadır uygun fiyata bulabileceğin şeylerde var.

• Beğen
Tepkiler: koray_can
@önder aşık

çoğu aynı yerdemi bulunmakta bunların ulaşım olarak haremden nasıl bir yol izlemeliyim.

güzergah konusunda yardımcı olamam ama sirkecide istediğin coğu şeyi bulabilirsin ..

sirkeciden tramvaya binip yusufpaşa istasyonunda indikten sonra aksaray havalimanı metrosuna aktarma yaparsın. 5 durak sonra forum istanbul durağı var. orada indiğinde decathlona ulaşabilirsin. sirkeciden bu yolla ulaşman 40dk falan sürer.

• Beğen
tşk ederim.yarın bir sirkeci yaparım artık.kocaelide güya büyük şehir ama doğru düzgün bişi bulmak çok zor..imkansız.hatta.

Bikeandoutdoor'un yeri Beşiktaş'ta. Orada da güzel malzemeler oluyor, sirkecide bulma ihtimalinizin olmadığı.

Mesela ben çooook uzun bir arayıştan sonra tek düzgün kaskı orada bulup almıştım.

• Beğen
tşk ederim şimdi geldim sirkeciden ufak birkaç bişey aldım aslı bisikletten..lastik bulamadım malesef maxxsis lerden diğerleride çok pahalıydı birde rubena lastikler vardı.yurt bisikletten aldım kaskımıda prowell f44 redan gayet güzel bir kask smart lara 75 lira çektiler ama pek güzel değildiler zaten.büyük gösteriyorlardı birde herkeze tşk ederim.iyi forumlar.

Geri