kasaplanca
Üye
- Tepki
- 23
- İsim
- Ramazan
- Bisiklet
- Mosso
Arkadaşlar Başlık açıp paylaşmak istedim. Bisiklete başlayalı 2 ay oldu olmadı. Ancak bazı bisiklet gruplarına grip soğuduğumdan ( ilgisiz, yabancı gibi hissedilen veya çok pasif bir grup olması) tek başıma biniyorum. Kaldı ki baktığımda çoğu bisikletçi çok fazla egoist tavırlar sergiliyor ki bir bisikletçide olmaması gereken hareketler görüyorum. Bu spora gönül vermiş senelerdir sürüp keyifle binenler ayrı karede olmakla beraber inanın şu bahsi geçen insanlarla karşılaşınca ister istemez soğuyorum böyle ortamlardan...
Gelelim asıl konuya. İstanbul parkda 21-22 Ağustosta 24 saatlik çok güzel bir ekipçe yarışılacak bir yarışma var. Ben kimseyi tanımasamda böyle bir yarışmaya ekip kurup katılmak isterim. Varmı aranızda bende gitmek istiyorum ama ekibim yok diyen veya ekipten bir iki kişi eksik diyen. Fikirlerinize saygım sonsuz. Ancak hevesim varken bir çok yarışa katılmak istiyorum.
Sevgiler...
Gelelim asıl konuya. İstanbul parkda 21-22 Ağustosta 24 saatlik çok güzel bir ekipçe yarışılacak bir yarışma var. Ben kimseyi tanımasamda böyle bir yarışmaya ekip kurup katılmak isterim. Varmı aranızda bende gitmek istiyorum ama ekibim yok diyen veya ekipten bir iki kişi eksik diyen. Fikirlerinize saygım sonsuz. Ancak hevesim varken bir çok yarışa katılmak istiyorum.
Sevgiler...