Scudo Sports

İstanbul Yol - MTB Takımı Kuruluyor

ulas

Forum Bağımlısı
Tepki
9.588
Bisiklet
Geotech
http://www.biketr.com/Custom/BikeTr/haberler/diğer/Deltat.jpg

Merhaba Arkadaşlar,

Bildiginiz gibi Delta Takımı genelde Ankara ağırlıklı. Artık İstanbul'da da iyi bir takım kurmanın zamanı geldi.

Yol Bisikleti Takımı ve MTB Takımı olmak üzere iki takım kurulacak ve düzenli antrenmanlara çıkılacak.

Delta Spora katılmak isteyen arkadaşlar

Lütfen

• Kimlik Fotokopileri
  • 4 Adet Resim
  • Sağlık Raporu

alarak bize ulaştırsınlar.

delta@deltabisiklet.com
0 216 450 66 30

Scudo
detaylandırmak mümkün mü ?

antremanlar nerelerde muhtemelen ?

yarışçı için doğabilecek meblağlarlar ne civarda olacak ?

antreman saatleri hakkında bir taslak yapıldı mı ?

vb gibi .... teşekkürler .

Ben ve kardeşim hemen gerekli evrakları gönderdik, hakkımızda hayırlı olması dileğiyle :):):)

• Beğen
Tepkiler: hız ve ulas
imkan derken ; sonuçta bu spor ülkemizde amatör olarak yapılıyor. bu spora gönül verenleri bir takım çatısı altında toplamak bence en büyük imkandır.istanbulun kesinlikle böyle bir takıma ihtiyacı var, eski bir yolcu olarak tam destek veriyorum. Delta Bisiklet imkanları dahilinde elinden geleni yapacaktır fazlasını beklemek yanlış olur.

tabiki imkan derken astronomik imkanlardan bahsetmiyorum..

Yarışlara ulaşım..
UFAKTA olsa malzeme desteği!!...

vs gibi küçük sponsor desteklerinden bahsediyorum..

yoksa tabiki tour de france taki takımlardaki gibi şeyler beklemiyoruz.. herkesin altına 10 tane carbon bisiklet =)=) falan değil yani...

@Bülent ÖZER

Bülentcim bu güzel yazın için ellerine sağlık

bu konularda elimizden geleni yapmaya çalışacağız,yanlız değerlı sporcu arkadaşlar,ve özellikle gençler,biraz sabırlı olamalı,her şey biranda olmuyor,,,:eek:
bu kıriz ortamında,desteğini eksitmeyen ulaş kardeşime ve gökcen abimize teşekkür etmeliyim
merdiven tek tek çıkılır,unutmayın

Bu çok çok güzel bir haber Ulaş.
İstanbul' un buna gerçekten ihtiyacı var, bu girişiminizden dolayı teşekkürler.:)
Böyle güzel bir oluşumun içinde M. Ali gibi değerli bir sporcu ve birikimli arkadaşımızında bulunması
ayrıca sevindirici.

ne telefonla nede elektronik posta ile delta bisiklete ulaşamıyorum takım için görüşmek istiyorum

• Beğen
Tepkiler: hız
@carlosbauer

direk bu numaradan bana ulaşabilirsin
m.ali.erduran
216 362 15 12
535 229 45 32

Geri