Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@hasan mehmet yalıHasanım sen saglıksında bıde su kıloyu hallettınmı bak antremanlarada gelmıyosun enson mamı sana bana yaklas demıstı o gunden buzamana kayboldun ver artık su kıloları.Tabı dostum bu tahrıklerımı yanlıs anlama sana gaz vermeye calısıyorum.:D

Mamı sana bısı sorucam sence busene kosuyla kasları bozup yenıden yapılanmaya gıdıyımmı?Tereddutte kaldım acaba tekrar aynı acıları cekmeye degermı dıye ne dersın?

Yeni yol bölümü hayırlı olsun, bilgiyi paylaşmak üstadların tecrübelerinden yararlanmak için iyi bir adres olur umarım, bu arada hakan, muhammed cevap verecektir ama bu şekildede yeterince tehlikelisin daha ne yapmaya çalışıyorsun bizleri peşinde öldürecekmisin........:))
Saygılar

@STORMER

hakanım ,zanım benim
aslında tam olmazsada,az koşuyla olabilir,nasıl olsa yarışa girmiyorsun,
yaz perfonmansını birazda olsa,etkiler tabiiki,:)
aklında olsun,çok yakında,sahilde az koşup,sora makaraya binecez
tabi başta hasanım mehmetim yalım olmak şartiyle:D :D

@ahmet69Dogru dıyosun abıcım ben kendımı bılıyom ben kas dıye yanlıslıkla kendımı bozarım:D Sonra zaten ne sen nede lance tutabılır benı gercı abı senı yakalasam olay bıter yaw:D :D :D

Alp hocam sana oyle gelıyo aslında ne tempomuz tempo nede antremanımız nerde 2-3 sene oncekı tempolar ahmet hocayı yakalamak saka gelırdı bızde ona E-5 Burak ı verırdık oda moralı bozulup kuserdı bıze:D

Benım dusuncem guzel bı tempo yakalamak tabı bu arada herkesıde gelıstırmek.Tabı bunu derken yanlıs anlasılmasın ukalalık olarak dııl soyledıklerım.Bızım yanı grubun gelısmesı herkesın gucu yettıgınce kafayı cekmesı Yoksa arkada yatarak ne gelısme olur nede tempo yukselır:eek:

Bak buna en guzel ornek Necmı abımızdır.<Alehandro Valverde> Valla o yasına ragmen 40 tempo ver banamısın demez darısı bızım basımıza keza Bulent abı<Gılberto Sımonı> yokusları catır catır yer.Yanı onlar bu sekılde gelıyorsa bızım ucmamız lazım.

@hızAbıcım benım derdım yaptıgım ısı tam yapabılmek.Gecen yaz hatırlıyomusun bacaklar hanım bacagı gıbı oldu yaglanmalar oldu cızgıler azaldı.Hatırlarmısın onceden ne guzel fınısler yapardık ne bılıyım yokuslarda oyunlar yapardık tur dahada eglencelı olurdu.Hele bır gunkı o gun bırdaha olmaz sanırım sen ben burak halıl serkan la bır kaynarca bostancı kosumuz olmustu sankı takım zamana karsı kosuyo gıbıydık tabı Necmı abının arkadan saydırmalarıda ısın cabasıydı:D <Mıllet hatırlatma olarak soylıyım o gun yukardakı mesafede 40 ın altına ınmemıstık> ve bostancıda bunun ustune fınısh yapmıstık Benım derdım o zamanlara donebılmek:D

Hasanım mehmedım yalım anlıcagın uzere senı cok cetın gunler beklıyo eger takıp edersen sen bıle kendıne ınanamıcaksın

@STORMER

Tabi bu damar,bacak çatlatma işlerini bilinçli yapmak lazım.Çatlatmaya :D müsait olan arkadaşlar güzel bir program hazırlayıp uygularsak yaza bomba gireriz.Bu sezon en başından itibaren yol yarışlarını kovalama niyetindeyim .Her gelişime açığım.

@cannon9

Tabiiki,kış kondisiyonu yakında,belli bi porogram olarak başlatacağız,:)
mekan olarak bostancı sahil herkese uygun sanırım,ve müsait,
çünkü çalışma aletleride mevcut,iyi olur bence,
ne dersiniz,proflar??

Vaaaayyyy Başlığa bak.....
Süper HIZ lı bir açılış oldu.

Hakan sen nereni bozarsan boz, en bozlumuş halinle rampayı çıkar bidaha iner sonra hadi hadi tempo deyip bidaha çıkarsın heralde. Ama seni görmüşler, antremandan önce iki kavanoz nutella yiyomuşun :)

Bende şimdilerde 79 Kg yım, %16,5 yağ, bu kış biraz salonda çalışıp üst bölgeyi incelticem, yağ oranını 11-12 lere çekicem, yeter beaa, bu bacaklar bu dizler taşıyo koca koca memeleri :)

@hız

kapsamdaki bütün programları varım. hazır yağları eritmişken kasları da bir elden geçiririm.

bir de işin teori kısmını yazılı hale getirsek (bilenler tabii / mustafa abi abd'de internet var mı?) forumda herkes yararlansa?

@Samurai JackYok be abıcım abartma yaw:D
Gorende dıcekkı bunlar ya atıs polıgonundalar yada yada harbıden ucuyolar derler.Saka bı yana duzenlı yaparsan vede amacın varsa yarısmak gıbı genelde kosan butun bısıkletcıler kas bozma olayını yapar kosucagı yada uslenecegı goreve gore agırlık ve kondusyon antremanları yapar.Eger sadece form tutma amaclı olursa yumusak kosu yapılarak mukavemet olayına gırılebılınır vs vs
Hocam uzun lafın kısası aman aman lık bır olayım yok sadece sezona ıyı baslamaktan yanayım
Bu arada abıcım sana yanlıs bılgı vermısler o nutella dııl klasık mesır macunu bırazda neft yagı kullanıyorum:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: hasan mehmet yalı
@cannon9Kesınlıkle hocam dedıgın gıbı bılınclı yapmak gerekıyo Catlatmaya gelınce gonul ısterkı hep beraber catlatalım catlatırkende zevkten avaz avaz bagıralım ama sanırım <kendı adıma >malum calısma saatlerı ve evlı ler neder bılemıyorum sankı bıraz zorlar gıbı gelıyo:D :D :D Ama dedıgın gıbı guzel bır programa bende varım

Hocam eger yolyarısı kosmayı dusunuyosan ılk yarıs 2009 subatta yanlısda hatırlamıyosam alanyada olması lazım

• Beğen
@STORMER

Antrenörümüzle konuştum şimdi kamptalar ve bu ayın 15 inde toplantı yapacaklarmış programlar belirlenecekmiş evet genelde şubatta başlıyor.Şubata kadar vur,kır,parçala,dağıt,avazın geldiği kadar bağır :) uygulamalarını yapmış olmam gerek.O yüzdendir ki gelişime açık olan ve gelişmekteki her faaliyete,telkinlere,bilgilere müsaitim.:cool:

• Beğen
@cannon9Bıldıgım kosu+basamak+agırlık squad+kadans alıstırma+ınterval olarak bır antreman lıstem var ama kendıme uygun olarak.O programada subattakı yarısa yetısıyım dıyosan hemen baslaman lazım.Yada soyle bısıı de yapabılırız mamıylede gorusup ortak paydada yapılması gerekenlerı de konusabılırız.Cunku yapılacak ınterval ve dıslı oranları malum sende bılırsınkı kısıden kısıye degısır yada sprınt veya zamana karsı veya fedaı antremanları malum farklı yada ferdı kosucaksan ona gore bır program yaparız dıyorum ne dersın?

• Beğen
@cagan0403

Evet tabiiki,çıkacağız
her hafta sonu,yağmur,çamur,kar,kış,kıyamet,tusunami:D
olmadığı surece,bizler yollardayız,bekleriz

Bu arada genel bi porogram hazırlıyorum,herkese uygun,:) zanımsınız:D

• Beğen
@Bülent ÖZERBulent bey kolay gelsın.
Forumun Bısıklet puflerı bolumundekı sabıt konu olan Makara cevırme ve yol konsantrasyonu kısmındakı semalar gozukmemekte.Turumuza katılacak yenı arkadasların bılgılenmesı acısından semaların gosterımını saglayabılırmısınız.

Tesekkurler

• Beğen
Geri