Scudo Sports

İstanbul - Kayseri

Onur O.

Aktif Üye
Tepki
23
Bisiklet
Giant
Merhaba arkadaşlar;

Yaklaşık 2-3 hafta sonra İstanbul'dan yola çıkarak Kayseri'ye gitmeyi planlıyorum.

Günde ortalama olarak 80km yol almayı düşünüyorum. Yolculuğum 10-14 gün kadar sürecek. Belli bir programa sadık kalma zorunluluğum yok.

Daha önce Trakya bölgesinde 150km'lik iki tur yapmışlığım var ama tabii ki bu şehirlerarası yolculuğa pek benzemeyecektir. Fakat bu turu tamamlayabileceğime inanıyorum. Fiziksel ve psikolojik olarak kendimi yeterli ve hazır olarak görüyorum.

Şehirlerarası yollar hakkında çok bilgi sahibi değilim. Bu tur ve güzergahı hakkında tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.

Öneri, hatırlatma ve ikazlarınız benim için önemli.

Ayrıca 15 Temmuz'da çıkmayı düşündüğüm bu turda bana eşlik edebilecek arkadaşlar varsa, birlikte pedallarız.

* Öncelikli sorum: TEM yasak diye biliyorum. Sanırım D-100 karayolunu kullanmam gerek. Yanlışsam düzeltin lütfen.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Konuyu yanlış yere mi açtım? Neden kimse yardımcı olmuyor?

@Abdülsamed AKBULUT
Bir etkinliğe katılacağım. Akrabalar da var elbette. Onları da ziyaret edeceğim. Bir hafta kadar kalıp, tekrar döneceğim.

Bisikletle şehirler arası hiç uzun yolum yok ancak tahmin üzerine yorum yapmalıyımki yolunuz çok ama çok uzun . Mutlaka destekleyici gıdalar, tulum , yedek kıyafetler ve bol tamirat malzemesi bulundurun yanınızda. Gideceğiniz yolun gündüz haşlayıcı - gece üşütücü bir rüzgar etkisi olacağınıda ek bilgiler arasında bulundurabilirim. ( Yılda en kötü 6-7 kez Sivas a giderim Kayseri üzerinden oradan biliyorum ). Lütfen çok ama çok dikkat edin.

• Beğen
Tepkiler: Onur O.
@Onur Onat

Ne etkinliği varmışki ya :s neyse çok dikkat edin ayrıca herhangi bir sıkıntıda yardımcı oluruz başımın üstünde yerin var :)

Zorlu bir tura cikiyorsun. Simdiden basarilar dilerim. Kayserili olarak bende gelmek isterdim :)
Ankaradan sonra duzluk denebilecek yollar var citf seritli bol sıcaklı.
Sabah erken saatlerde ve aksam besden sonra yola cikmani tavsiye ederim. Gunduz asfaltin sicagi seni birak arabali bile etkiliyor. Dikkat etmek lazim.

• Beğen
Tepkiler: Onur O.
Öneri ve uyarılarınız çok teşekkür ederim. Bir de yol arkadaşı bulabilirsem çok güzel olacak. [emoji4]

Geri