Scudo Sports

İstanbul Kadıköy 1982 Sprick Mavi Bisiklet çalındı

eyupozturk

Roadie
Tepki
304
İsim
EyoO
Başlangıç
1982—83
Bisiklet
Focus
Bisiklet türü
Yol bisikleti
40 yıldır bende olan bisikletim, kapalı otoparktan kilidi kesilmek suretiyle çalınmıştır. bisikletin görseli ektedir. kromajlı çamurluk ve deri görünümlü yeni sele ve elciklerden, kromajlı aksamından ve eski mavi kadro boyası, yıpranmış stickerları ve sprick markası ile eşi bulunmaığından fark edilebilir.

Dosyalar

• 20210905_171635.jpg
    20210905_171635.jpg
    184,5 KB · Okunma: 97
  • WhatsApp Image 2021-09-12 at 19.57.46 (1) res .jpeg
    WhatsApp Image 2021-09-12 at 19.57.46 (1) res .jpeg
    185,1 KB · Okunma: 97
  • alın logo 20210912_173312.jpg
    alın logo 20210912_173312.jpg
    74,3 KB · Okunma: 91
Scudo
Umarım yakalanır ve bisikletinize kavuşursunuz. Geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: eyupozturk
Umarım bulunur ve çalan şahıs bütün işlediği eylemlerden ayrı ayrı cezasını alır.

Çok geçmiş olsun Eylül ayı talihlimiz de belli olmuş oldu. Bakalım Ekim ayında kadıköyde bina içinden kimin bisikleti çalınacak heyecanla bekliyoruz :ssrtcbya:
Biz bile sıkıldık artık bu başlıklardan, 500 kere de konuştuk bina içlerinin güvenli olmadığına ama birşeyi değiştirmiyor
:harika:
Çok geçmiş olsun, Kadıköy’de oturan ve bisikleti bina içinden çalınacak olan Ekim, Kasım ve Aralık ayı talihlilerine de şimdiden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum bı konu altından. İnşallah bulunur
Admine de sesleniyorum. Tek bir başlık olsun “Kadıköy ve üsküdar bölgesinde bina içinden bisikletim çalındı” konusu altında forumdaşlar aynı başlık altında sadece bisiklet modeli ve çalınma tarihlerini yazsınlar.

Umarım bulunur. Geçmiş olsun
Ancak anlamadığım nokta şu neden daha büyük jantlı ve daha gösterişli bisikleti değilde bunu çalıyorç Çok kolay kesilecek bir kilit mi kullanıyordunuz?

• Beğen
Umarım bulunur. Geçmiş olsun
Ancak anlamadığım nokta şu neden daha büyük jantlı ve daha gösterişli bisikleti değilde bunu çalıyorç Çok kolay kesilecek bir kilit mi kullanıyordunuz?
yandaki 1 haftalık specialized yeni bisiklet, ve duvara bağlı değil :) dış kapı kilidi de 1 gün önce dışarıdan müdahale ile bozulmuş. kilitli kapalı otoparktan çalındı..

Ne tip kilit vardı?

Geçmiş olsun. Sahibinden ve letgo sitelerine bugun itibari ile alarm koyun. Bisiklet ilanı gşrildikçe mesaj gelsin. Ve üşenmeden her gün girip bakın. Tarih sırası ile en yeni ilanlar vs. Bir süre sonra ezberleyeceksiniz ama mutlaka ilan çıkacaktır. Ben öyle bulmuştum bisikletimi. 4 kez el değiştirdikten sonra Adapazarı'ndan çıkmıştı.

Umarım bulursunuz.

Unarım bulunur demiyorum çünkü kimse bulmuyor. Polisin de umurunda olmuyor. Siz gene ihbar edin ama oradan bişey çıkaz.

• Beğen
Bu bisiklet çalınma başlıkları neden ağırlıklı olarak Kadıköy'den geliyor? 10 tane bisikletim çalındı başlığı varsa hiç yoksa 3 tanesi Kadıköy'de oluyor. Acaba bisiklet hırsızlarının gözünde bu ilçeyi çekici yapan şey ne olabilir? Gerçekten çok merak ediyorum.

Geri