Scudo Sports

İstanbul/İzmir Marmaris/Antalya turizm turu

celikzeki

Aktif Üye
Tepki
74
Merhabalar
Haziran ayı içerisinde Ege/Akdeniz turuna çıkacağım. Çok esnek zamanım var. Eşlik etmek isteyen arkadaşlat için İstanbul yada izmirden yola çıkılabiliriz. Marmaris yada Antalya'da sonlandırabiliriz. Temel amacımız turizm ve gezmek. Ortalama 100/150km günlük yol. Kamp ve otel konaklama yapılabilir. Ben kendim İstanbul Antalya için parkur çalışması, gezip görülecek yerler ve kamp alanları için çalışmalara başlıyorum. İlgilenen arkadaşlar yazabilir.

Scudo
Gerçekten fırsat olsa kaçmayacak teklif. İzmir'de katılabilirdim. Ama şu an Fransa'dayım :(

SM-A300FU cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Mahmut. benim için çok geç oluyor. Açıkcası o aralar çok sıcak olur, ben. Bir terslik olmazsa 11-14 haziran arası başlayacağım. Hem ramazan yollar sakin olur diye düşünüyorum. Teklif için teşekkürler.

İstekli herkese kapımız açık :)

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
ben antalyadayım sana burada gezilecek yerlere gitmen için eşlik edebilirim hatta dönerken izmire kadar gelebilirim

@Letitride Antalya'ya gelirsem ki ona Fetiye'de karar vereceğim, Olympos ve Çıralı'da konaklayıp otobüsle Marmaris'e dönmem gerekiyor, bisikleti orada sosyalist bir arkadaşım :) sağolsun ödünç verdi, ona teslim etmem gerekecek.

Geri