Scudo Sports

istanbul il sınırlarında bu gibi veya benzeri yer varmı

meseduzu

Forum Bağımlısı
Tepki
315
Bisiklet
b'Twin
(link)

merak ediyorum böyle yerler vammı bu zamana kadar hiç araziye girmedim ama heveslenmiyorda değilim. bir de normal mtb ile bu adamların yaptıkları yapılırmı illa downhill mi olması lazım. saygılar.

Scudo
Videodaki yer Winterberg Bike Park Almanya. Türkiyede bike park yok.Bike parkı işletecek kadar binen sürücü de yok. Teleferik olan yerlerden doğaçlama inebilirsin.Biz mesela Bursa Uludağa gidiyoruz araçla yada teleferikle çıkıp, doğal su kanallarından single tracklerden falan iniyoruz.Ancak kesiyor 18kmlik falan indiğimiz güzel bir rota var orda.İstanbulda da Kendi imkanlarımızla yaptığımız yerler mevcut ama videodakinin onda biri bile değil. İstanbul Aydosata büyük adada birkaç rampa var. Ve parkur var. İzmirli arkadaşların yaptığı parkurlar var. Adanada rampalar var yine. Ankaralı dj yapan arkadaşların yaptığı rampalar var vs. Ama normal mtb ile böyle şeyler yapamazsın.

zaten böyle bir parkur olsa sanırım ikinci bisikletim DH olurdu.

dh ap ayrı bir dünya her sabah kahvaltı yaparken dh videoları izliyorum. özelikle şu video (link) favorim her sabah kesin beni bitiren sahneler 30 sn 41 sn 55 sn deki hızla inen herif 2,23 deki bisikleti havada atıp hızla yere ayak üstü düşüp tekrar kalkma sahnesi 3,33 deki benide yanında götürüyor bu video sanırım beni gaza getiriyor ben bunu anladım. ağır çekim sahneleri felan sanırım bende dh ruhu var ama demeyle olmuyor işde bu gün mtb ile 30 basamaklı merdivenlere bırakı verdim kendimi. sonuç başarılı

@meseduzu

MTB ? Sorun yoktur inşAllah

Bende yeni MTB bisiklet aldım bide eski bir ares fs var bazen akşamları alıyorum onu ufak tefek merdiven inişi hapıyorum bozuk yollara giriyorum falan bir hoşuma gidiyor... :)
İleride daha iyi bir DH ile Uludağ falan gitmeyi bende çok isterim ama şu an şartlar şehir içi sürüş ü gerektiriyor :(

istanbulu bılmem ama doğu anadoluda bolca var :)

Evet bisikletdede bendede sorun yok. Acaba böyle hoyrat kullanmaya, sram x7 disc fren uyumlu rulmanlı göbek, alexrims jant, dt swis tel ve başları olan jant seti sipariş verdim. lastiklerimde michaelin wild grip merak ediyorum acaba hoyrat kullanmaya dayanırlarmı. Böyle merdivenlere kaldırımlara dayanırlarmı.

Kastamonu-Zonguldakta falan bolca var tek kereken şey 1 kürek ve 1 kazma :D

Geri