Scudo Sports

İstanbul Çıkışlı Ege Turu

harhu1

Üye
Tepki
3
İsim
Mücahit
Bisiklet
Merida
Merhaba arkadaşlar önümüzdeki hafta İstanbuldan yola çıkarak yaklaşık 2 haftalığına ege turu yapmayı planlıyorum. Varış noktası için bir hedef belirlemedim, keyfekeder gidebildiğim yere kadar diyorum. Turda bana katılmak isteyen varsa tarih ve rota açısından ayarlama yapabilirim. Son olarak çanakkale, biga taraflarında uygun kamp alanı önerisi olan var mı?

Scudo
Ben de ters istikametten istanbul'a gelmeyi planliyorum.
Kafamdaki rota: izban'la Aliağa - Ayvalik (+cunda) - Assos - Çanakkale -...- Bandirma
Noktali kisimlari ben de pek bilmiyorum ama tura cikan birisi Ezine Lapseki Biga yapmış.

Konuyu takipteyim dolayisiyla

• Beğen
Tepkiler: avcioglu
Rotanız neresi olursa olsun assos'a mutlaka uğramanızı tavsiye ederim. Denizi, manzarası her şeyiyle mükemmel.
Biga'da karabiga yada şahmelek plajı var sahil isterseniz. Ormanlık alan isterseniz de abdi ağa piknik alanı var. İlçenin dışında kalıyor, oraya gidecekseniz yerlisine sorun mutlaka size yardımcı olacaklardır. Tabi gitmeden iyice araştırın. Ben 4 yıl önce oralara gitmiştim en son.

• Beğen
Tepkiler: yavz0r
@harhu1 Biga'da kamping vb. yer yok ama Biga'ya geldiğinizde yardımcı olurum hocam.

Yakın tarihlerde Bursa'dan Bodrum'a kadar pedallamayı düşünüyorum. Çanakkale'den itibaren birlikte pedallayabiliriz. Sürekli çadırda mı konaklamayı düşünüyorsunuz yoksa motel-hostel-pansiyon vs mi aklınızda var?

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
@intikam91 mümkün olan yerlerde çadırda kalmayı planlıyorum. Arada otel-pansiyonda da kalınabilir. Ben haftaya pazartesi salı gibi yola çıkmayı planlıyorum. Siz ne zaman çanakkale taraflarında olursunuz?

3-4 günde bir rahat yatakta yatma iyi olacaktır :) . Ben de pazar-pazartesi çıkmayı planlıyorum. Çanakkaleye varmam rotaya göre 3 yada 4 gün sürer yani tahminim perşembe-cuma gibi çanakkale taraflarında olurum. Özel mesajdan numaramı atıyorum oradan irtibatta oluruz. İyi günler.

Bende İstanbul'dan Sakarya ya gideceğim size uyarmi yolun üzerindeyse bende sizinle beraber pedallamak isterim Sakarya'da ayrıliriz uyarsa

• Beğen
Tepkiler: emr-e
Ben yenikapidan bandirmaya gecmeyi planliyorum. Muhtemelen ayni rotada olmuyacagiz.

@harhu1 ben yolları bilmiyorum nasıl giderim Sakarya ya geçiş emniyet şeridi olan yollar varmi

@Yasir kartal ben de bisikletle tuzladan ilerisine hic gitmedim. Gebze taraflarında bisiklete uygun yollar var diye duydum ama emin değilim.

@Velespitli Seyyah hocam yarin yola cikiyorum. Biga taraflarinda uygun fiyatli pansiyon ya da hotel biliyor musunuz?

@harhu1

En uygunu şehir merkezinde bulunan öğretmen evi olur hocam orayı tavsiye ederim .

Ben de, bu yaz İzmit çıkışlı Çanakkale turu düşünüyorum bakalım.

Geri