muamyildiz
Daimi Üye
- Tepki
- 382
arkadaşlar agustos başında istanbul-çanakkale-ege-akdeniz planları yapıyoruz bi arkadaşımla. böyle bir tura daha önce çıkmadık ama baya gaza geldik, yapmaya çalışıcaz. bu konuda tecrübeli arkadaşların her türlü tavsiyesi, oralara gitmişken mutlaka şunu da görün, şuna ugramadan geçmeyin gibi önerileri varsa ÇOK ÇOOK makbule geçer. bir de daha önceden bir güzergah planlaması yapmadık bu konuda nelere dikkat etmeli nasıl plan yapmalı? her türlü msjlarınız için email ve msn adresim : yildizmuammer@hotmail.com
bir de son iki nokta, arka bagaja üzerine takılacak tur çantası arıyorum!! 2. el de olabilr ya da sıfır alırken nelerine dikkat etmeli, tavsiye edeceğiniz bir ürün varsa çok iyi olcak.
"uzun yola çıkarken yanımıza neler almalıyız" gibi bir liste bulamadım, çok kullanışlı olacağını düşünüyorum,bu konuda da yardım bekliyorum.
şimdiden teşekkürler..
bir de son iki nokta, arka bagaja üzerine takılacak tur çantası arıyorum!! 2. el de olabilr ya da sıfır alırken nelerine dikkat etmeli, tavsiye edeceğiniz bir ürün varsa çok iyi olcak.
"uzun yola çıkarken yanımıza neler almalıyız" gibi bir liste bulamadım, çok kullanışlı olacağını düşünüyorum,bu konuda da yardım bekliyorum.
şimdiden teşekkürler..