Scudo Sports

İstanbul boğazında 27/Temmuz/2008 pazar günü bisiklet keyfi.

A.Bülent Yamaner

Forum Bağımlısı
Tepki
306
Bisiklet
Scott
Boğazda bisiklet keyfi

BİSİKLETLİLER DERNEĞİ

27 Temmuz 2008 Pazar günü Biraz spor, biraz keyif için Boğazda Bisiklet turu organize ediyor.
Program : saat 9:00' da Taksim' de buluşuyoruz.
Şişli - Levent - Maslak - Sarıyer - gidiş ve sahil yolundan kabataş' a dönüş yapılacak.

- Gezimize Tüm Bisikletseverler davetlidir.
- Kask ve eldiven takmak zorunludur.
- Gezi hızımız ortalama 17 - 20 km olacaktır.
- Gezi boyunca molalar verilecektir.
- Küçük onarımlar için teknik servis yanımızda olacaktır.

Daha fazla detay için lütfen dernek acil yardım danışma telefonunu arayınız.
530 4016969

Scudo
ben gelmek isterim güzel bir geziye benziyor

B.duzu ekibi olarak bizde katılmak istiyoruz...

Takip eden arkadaslar biliyolardır ozellikle guzergah uzerindeki meshur oldugu soylenen Sarıyer Borekcisi'ne B.duzu ekibi olarak bi procemiz vardı..:) Yani biz bi tasla iki kus vurmak niyetindeyiz :)

Ekibi toparlamaya calısıyorum...

Selamlar...

Şu tarihi Sarıyer börekçisinin börekleri acayip yağlı, bu yüzden dikkatli seçim yapmanızı mide yanması gibi sıkıntıları olanların dikkat etmesinde kendileri için fayda olacağını ayrıca belirtitim. Belki de börek yerine o güzel poğaçalardan yersiniz...
Ben buralarda olmayacağım bu hafta o yüzden sizlere eşlik edemiyorum.
Sizlere iyi bir h.sonu dilerim.

• Beğen
Tepkiler: trinity72
@Dinamo

Kesinlikle soyledikleriniz kulagımıza kupe olacak... :)

Selamlar...

meşhurluğu filan hikaye bi çok börek turu düzenleyen arkadaşların yorumu börek yenmemesi o meşhurluk eskiden kalmış annemler filan anlatıyorlarda ne börek yapıyorlarmış eskide kaldı yani

Selamlar Teşekkürler Bülent Abi, Uzun zamandır sizi göremiyordum, bu organizasyon iyi oldu.. söz vermiyorum ama bu organizasyona katılmaya çalışacagım.. daha önemli bi iş çıkmazsa sizinle beraber pedallamak beni sevindirir.. kendinize iyi bakın görüşmek üzere :)

ve şu sarıyer börekcisine gelirsek evet börekler gerçekten çok yağlıydı geçen pazar sabahı oradaydık..:rolleyes: su böreği hoşuma gitmedi :eek: siz yinede bi gidin görün

• Beğen
Tepkiler: A.Bülent Yamaner
Ben de geliyorum. Zaten pazarları yapılacak daha iyi ne olabilir ki ? :)))

Selam arkadaşlar arzu eden arkadaşlarımızla beraber sarıyerdeki börekçiye gire bilriliriz hemde birzda degişklik olur yaglı maglı boş verin arkadaşlar her gün sarıyerde bögrek yemiyoruz yaa ne olucak dimi

Bende gelirim heralde :D

dakikalar sonra gelen edit:

pazar günü metallica konseri var ben gelemicem sanırım kapı açılış saat 3 yetişemem heralde

Bakırkoy tarafından hic yok mu gelen arkadaslar....??

Bizim B.duzu ekibiyle Sirkeci tren istasyonunda bulusup Taksim'e pedallayacak bi grup var mı ??

Selamlar...

selam sizlerle sirkeci garında buluşla bilirim. ve hep beraber istiklal cadesinden taksim meydanına cıka biliriz. isterseniz beylik düzü ekibinede duyrulur. 08:30 sirkeci tren garında buluşup taksime dogru hareket edicegiz bilginize
0537 984 53 36 ümit ilkay levent

@ümit_levent

Bizim B.duzu ekibinden 1 kisi bile gelse ben gelmek istiyorum...Ama hic kimse gelmezse cesaret edemem :( Umarım cabalarım sonucunda gelecek birilerini bulurum...Pazar gununden once muhakkak haberlesiriz...

Selamlar...

@Dinamo

Arkadaşlar sarıyerde karın doyurmak için tek alternatif börekçi değil.
börekçiye gelmeden çarşı içinde köşe başında harika karedeniz pidesi yapan yanın dada eksiksiz her çeşit karadeniz yemekleri bulunduran lokanta bisikletli gruplarada çok alışkındır.
Ayrıca yine bisikletli grupları çok iyi tanıyan kavaktaki hacı amcanın lokantasında her çeşit deniz ürünleri yemeniz mümkün.
Fiatlarda bisikletli gruplara uygundur.

son dk gelişmesi:
ben %99.9 oranında bi ihtimalle bi daha bisiklete binemicem:(
ama %0.1 lik kısmı da var tabi:rolleyes:

Geri