Scudo Sports

İstanbul Aydın Üniversitesi

Pelin

Forum Demirbaşı
Tepki
452
Bisiklet
Felt
İstanbul Aydın Üniversitesinden olan arkadaşlar varmı?:)

Scudo
@PELİN

Pelin, ben de seni Selin NARLI'ya soruyorum. Bizden birisinin olmasına çok sevindim.

Bisiklet konularında, yarış planların, tur - gezi haberlerin için ve de üniversitede bisiklet sürmeyi alışkanlık haline getirmiş olanları kulüp altında buluşturmak için konuşalım diyecektim.

Bende mtb tarzı var ama bu aralar hastalığımdan ötürü bayadır süremiyorum. Zatüree oldum. Mayıs sonuna kadar düşük performanstayım.

İstanbul Aydın Üniversitesi
Kütüphane ve Dok. Daire Başkanı - Florya

@abdullahabdullah

Gerçekten bende çok sevindim:)
Kulüp fikri gerçekten çok iyi olur.Ben yol bisikletçisiyim ama bu yıl mtbyede başladım.Zaman pek bulamadığım için okuldan dolayı antrenman pek yapamıyorum bende.

Bu arada ben bahçelievlerde bilgisayar bölümündeyim.

@PELİN

Biliyorum zaten bölüm, ad, tc kimlik no bizde mevcut :) kütüphane veritabanında.

Evim Bahçelievler'de ama daire başkanlarını Florya'ya gönderdiler. Havalar biraz daha iyi olursa yeniden işe bisikletle gitmeye başlarım. Sevindim yani, bizim üniversiteden bisiklet meraklıları olmasına. İstikrar da olursa ne ala.
Yarından cumartesiye kadar Bahçelievler'de olcam tüm gün, müsait olursan bekleriz.
İyi dersler, bol pedallı günler

@abdullahabdullah

Yarın görüşmek üzere

mtb turlarına katılmayı düşünür msünüz? bizim bi grubumuz var...sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız...gecen hafta ( 06 . 07 .2008 PAZAR günü ) cok güzel bir riva turumuz oldu? bilginiz var mıydı? inanın cok güzeldi...neyse Görüşmek üzere saygılar..

Merhaba bende bu sene florya kampüsündeyim.

İAÜ deyim ben de :D floryadayım bu sene oraya yakın oturuyorum ve genelde e5 te sürüyorum yol-iz bilmediğimden

bakalım bizim okulda bisiklet süren birkaç kişi çıkacak mı

Bir kişi çıkar ama bir kaç kişi çıkacak mı orası bilinmez... :)

Kıvanç görüşmüştük ama ben yinede yazayım,bende İstanbul Aydın Üniversitesi florya kampüsündeyim...

Konu kirliliği olmaması adına buraya yazmayı tercih ettim

IAU öğrencisiyim, ne yazık ki üniversitemizde kulüp veya herhangi bir bisiklet topluluğu maalesef yok. Kaç bisikletçi arkadaşımız var ondan da bihaberim.

Aklımda Topluluk/kulüp kurmak gibi bir fikir var.

Forumda IAU öğrencisi bisikletçi arkadaşlar var ise acaba iletişime geçebilirler mi?

• Beğen
Tepkiler: MehmetÇ
Geri