Scudo Sports

İstanbul Avrupa yakasında önerdiğiniz salcano servisi ?

Tepki
3
Bisiklet
Salcano
Merhabalar.
Bisikletimin ilk bakımı gelmek üzere ve okuduğum servis yorumlarına göre götürenler memnun kalmamış.
İstanbul Avrupa yakasında önerdiğiniz servis varmıdır veya bisikletçide bakım yaptırsam dahamı iyidir.
Önerilerinizi bekliyorum.
Teşekkürler :D

Scudo
@Emre Keleşoğlu
bu sorduğunuz sorunun cevabını verebilcek delikanlı salcano kullanıcısı çıkacağını sanmıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Emre Keleşoğlu
Dediğim gibi kimseden ses yok el mahkum fiyatı uygun diye alıyoruz servisler berbat

@murataslan

Evet haklısınız :D Avcılar tarafındaki servisine götüreyim beğenmessem artık bisikletçide devam ettiririm yapacak birşey yok :D
Peki siz kendinizmi yapıyorsunuz bakımını ?

@Emre Keleşoğlu

Ben pek bakım yapmıyorum :D 1 kere salcano yetkili servisine götüreyim dedim.Adaim fabrikadan parça siparişi verdi. C.tesi günü sipariş verdik Çarşamba gelir takarız dedi. Çarşamba günü gittim adam dükkanı açmamış. Cebini aradım. KÖYÜNE GİTMİŞ HIRBO. Bende siparişi iptal ettim. Yani böyle insanlarla ugrasıyoruz. Şikayet edicektim aslında salcanoya, internette yorumları okuyunca anladım tıraş olduklarını. Bakım olarakta ekipmanlarım olmadığı için göbeklere fln bakamıyorum. Anca balataları değiştiriyorum jantları temizliyorum vites ayarı yapıyorum zincir yağlıyorum o kadar. Zaten bunların servislerinin de benden ekstra olarak pekte birşey yapacaklarını sanmıyorum :D

@murataslan

Birde ben deneyeyim şu servisini :D
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. :)

@Emre Keleşoğlu
Rica ederim yardımcı yardımsız oldum gibi oldu :=)

Ne zaman servise götüreceksin? İşlem.sonrası yorumunu bekliyorum. Bende pek olumsuz duyduğum için Murat gibi yapıyorum..
BOL ŞANS :))

Bakırköy - Metin Bisiklet'e götür kardeşim... Yetkili servis mi bilmiyorum ama memnun kalırsın.

@Ertugrul Tikna

Bu cumartesi veya pazar götüreceğim. Yorumları yazarım :D Teşekkürler.

@vahapaydin

Tamam teşekkür ederim adresini internetten aldım şimdi :D
Salcanonun yetkili servisiymiş.

Merhabalar kardeşim,
bende bir 20 gün önce yaptırdım ilk bakımı..
Yapılan işlemler 15 dakika sürdü zaten..
Yağmala işlemi yapıldı, akorlara bakıldı arka tekerde bazı teller sıkıldı, frenlere bakılıp, vites geçişlerine bakıldıktan sonra teslim aldım. İlave olarak servisteki arkadaş "senin gördüğün bir sıkıntı var mı?" diye sordu...
Ben bu işlem için bana en yakın servis olan Kınalıada servisine götürdüm. Beşiktaş'ta oturuyorum Fatih servisi hariç diğerleri ciddi olarak uzak (otomobiliniz varsa orası ayrı).. Gittiğim servisten memnun kaldım, işini bilen bir arkadaş hemen iskeleden iner inmez 100-150 metre ileride, muhtemelen kış bakımlarımı da kendilerine yaptıracağım.. Öneririm, hele ki ilk birleştirme işini yapan Maslak servisini gördükten sonra kesinlikle öneririm. Maslak'ta motorsiklet bayisi olan bir yerde 12-13 yaşında bir çocukla muhattap olmuşluğum var:)

Kınalıada'ya gitmişken güzel bir ada turu da yapar bisikletini denersin, fayton yok bu adada o yüzden daha rahat gezersin..

@mahir d.
yorumunuz için teşekkür ederim ama malum öğrenciyim oraya gitmek biraz sıkıntı açıkçası dershane fln filan zaman kalmıyor :D Vahap abinin dediği yere götüreceğim inşallah orasıda iyidir :D

Arkadaşlar kusura bakmayın bakım 1 hafta ertelendi. Dershane yüzünden gidemedim :(

Tekrardan merhabalar. Vahap abinin önermesiyle bugün Metin Bisiklete gitmiş bulunmaktayım.Güler yüzlü bir şekilde karşıladılar yoğunluk olması sebebi ile 1 saat sonra gel dediler. Sorunları halledilmiş durumda gayet memnun kaldım tek şey dışında arka dişlilerden ses geliyor sorunu çözemedim yarın Bahçeşehir bisiklet hastanesinde tekrar baktıracağım.

Geri