Scudo Sports

İstanbul-Antalya turu için yol arkadaşı

Tepki
2
İsim
Kaan Uzman
Bisiklet
Mosso
Merhaba arkadaşlar , ilk konum olduğu için yaptığım hata varsa affınıza sığınırım.
Başlıkta belirttiğim gibi bir tur yapmak istiyorum ancak tek kişi gitmek istemiyorum istanbuldan yada güzergah üzerinden bana katılabilecek arkadaşlarım varmı ?
Varsa eğer detaylara geçeyim ;
Konaklama olarak çadır tercihim var ancak bir pansiyon falanda bulursak olabilir
Bisikletim hibrit bisiklet çok birşey beklemeyin ağırlıklarıda sayarsak günde ortalama 60- 80 -100 km arasi yol gideceğiz
Güzergah tahminim şöyle ;

İstanbul - İzmit 110 km
İzmit - İnegöl 112 km
İnegöl - Kütahya 107 km
Kütahya - Sandıklı 137 km
Sandıklı - Isparta 105 km
Isparta - Antalya 124 km
Her türlü görüş,düşünce ve önerilerinizi bekliyorum :) saygılar .

Scudo
Cok ilginç bir rota belirlemişsin ozel bir sebebi var mı? Normalde hedef antalya ise kıyı şeridinden gitmek daha keyiflidir.

• Beğen
Tepkiler: yakup3457
günlük 100- 110 km tur için yorucu olabilir benim şahşi görüşüm.. 60- 80 km idealdir turun zevkini çıkarmak açısından...yolunuz açık olsun.

• Beğen
Tepkiler: Kaanreis1999
Ben de İzmir Antalya turu yapacağım İstanbul'dan izmire geleceğim isterseniz beraber yapabiliriz

@nonsteril
Marmaranın kötü yollarının insanların zaman telaşının yerini anadolunun sadeliğine yeşilliğine insanların rahatlığına,mutluluğuna bırakma aşamasını gözlemlemeyi çok sevdiğim için bu rotayı tercih ettim . Güneye doğru gidildikçe insanların stres seviyeleri düşüyor sanki . Yada benim iyi bir psikiyatri kontrolünden geçmem gerekli bilemedim şimdi ...

@Kaanreis1999
Bilincli bir tercih ise saygi duymaktan baska soyleyecegim birşey yok :)

• Beğen
Tepkiler: Kaanreis1999
Geri