Scudo Sports

Isparta ve Manisa yarışlarında son durum

Hakan Yazman

Forum Bağımlısı
Tepki
5.312
Bilindiği gibi ÖSS sınavlarına denk geldiği nedeniyle Isparta yarışının ertelenebileceği söylentileri dolaşıyordu.
Bugün Bisiklet Federasyonundan bir yetkiliyle görüştüm ve yarışın kesin olarak yapılacağını söyledi. Yine şu anda Ispartada olan Mustafa Şirin de yarın parkur hazırlamak için görevlilerin geleceğini bildirdi. Yani sorun yok Isparta da yarışıyoruz.

Geçen hafta Odtü yarışı sırasında ise Birol Toraman ile görüştüm ve Türkiye şampiyonası polonez de olacağı söylentilerinden bahsettim, böyle bir şey olmadığını ve Manisa da parkurun hazırlandığını ayrıca (adını hatırlamadığım bir tesiste) sporcular için 150 kişilik yer ayrıldığını belirtti...
Son durum bu şekilde arkadaşlar...

Scudo
güzel haber diye ben buna derim

Isparta'da kalabilecegimiz otel ve/veya pansiyon olarak bildiginiz yerler varsa yazabilir misiniz?

Yaris mahalline nerde ve nasıl ulasabılırız bılenler varsa bızlerı bılgılendırır ıse cok sevınırız

Yarış mahali henüz belli değil o yüzden kesin birşey söylemek zor :D

@ErkanEmanet

Evet O da Tr Champ Uci takviminde yer almaz gibisinden bir şeyler dediydi :) Ayrıntı mühim değil, şu an için geçerli olan bilgiler böyle...

Sunny to partly cloudy and beautiful. Winds from the NNE at 9 km/h.Realfeel®: 32 °CHigh: 27 °C

Güneşli - açık kuzey doğudan 9 km rüzgar 32 C bir sıcaklık bizleri bekliyor

parkur nerede toplantı nerde gidince ne yapacağız orada

ankaradan gidecek olanlar akşam 11de sds bisiklette buluşuyoruz herkeze duyrulur

Geri