Scudo Sports

Isparta-Mersin

Tepki
9
bu ayın 23 gibi ıspartadan antalyaya ordan da kıyı boyunca mersine kadar iki kişi tabiiki yol bisikletiyle gitmeyi planlıyoruz.hesabımıza göre 3 gün kadar sürmesini planlıyoruz fakat antalya dan mersin e kadar olan yolun bisikletler açısından vede trafik açısından ne denli güvenilir olduğunu bilmiyoruz.Önceden kıyı yolu boyunca antalyadan alanyaya, alanyadan mersine gitmiş arkadaşların yolla ilgili deneyimlerini öğrenmek isterim hatta bildiğiniz düzgün bir rotanız varsa benide yönlendirirseniz sevinirim.:D

Scudo
merhaba.ben mersin merkezden sahil şeridi boyunca taşucuna kadar gittim.taşucuna kadar yol yogunluk bakımından cok zorlamıyor,genelde düzlüklerden olusuyor,bi kaç rampa var ama pek etkilicegini sanmıyorum.taşucundan sonrasınıda az cok cevreden duyduklarımla biliyorum.mersinden giderken tasucundan sonra aydıncıga kadar rampalar biraz artıyor,aydıncıktan sanırım anamura kadar yada anamur bitimine kadar biraz zorlu bi yol oldugunu duydum tabi mersinden giderken,sizin için dahamı iyi olur bilemem.benim bildiklerim bu kadar.ayarlayabilirsek bizde seneye agustos sonu akdeniz turu planlıyoruz,o turdan sonra biraz daha tecrübe edinicez sanırım bu yol hakkında.antalya mersin arası 485 km di sanırım sadece bu 3 gün sürer bence,sizin yerinizde olsan bu yol planını 4 güne cıkartır rahat bi gezi yapardım.neyse bol şans...

• Beğen
Tepkiler: yunusgibiyim
Isparta-Mersin 3 gün biraz az gibi geldi bana ama tabi performansınıza güveniyorsanız bişey diyemem. Gazipaşa-Silifke arası çok engebeli ve dar yol.
Amacınız sadece Mersin'e ulaşmak mı acaba? Gezmeyecek misiniz? Sadece merakımdan soruyorum.. :)

Sevgiler...

@Serkan Taşdelen

katılıyorum. antalya-mersin yolunu biçok kez otobüsle gidip geldim. yol gerçekten zorlu... özellikle serkan abinin dediği gibi gazipaşa- silifke arası iniş-çıkışlardan oluşuyor ve trafik de tehlike yaratıyor... bisikletle çok tecrübem yok ama 3 gün bana çok az geldi...

@yunusgibiyim

kardesım ben mersınden baymekanik gazıpasa anamur arasında cok zorlu rampalar var anamur tasucu arasında 17 adet dık rampa var tasucundan sonra 2 adet rampa var onlarda cok dık degıl saygılar kardesım mersıne gelırsenız beklerım 0536 764 65 48

triathlonla uğraştığım için idmanlıyım günde 200 kilometre yapabilcek düzeydeyiz rampalardan ziyade beni korkutan trafik 20 gün kadar önce bi kaza yaptımda o yüzden tırsıyorum ,rotayı ona göre çizelim dedik tabii yolun durumuda önemli ama asıl önemli olan trafik ,bilinçsiz sürücüler.Bi arkadaşımın dediğini aynen yazıyorum "olum o yolda sürekli alkol almış kişiler araba sürüyo tatil yeri olduğu için" ben bu lafı duyunca biraz yüsufladım haliyle.

Geri