@Okan A Evet bu sefer çok düşük, bana da velogamesden mail gelince aklıma geldi açıkcası, mail gelmese hiç aklımda yoktu. 1 gün 15 saat var yarışın başlamasına, biraz daha sayı artacaktır
@Atilla G.
TDF den gelenlerin yorgun olacağı bu yüzden Contador'un avantajlı olduğu söyleniyor. Kaç seferdir takımıma alıyorum hep rezil ediyor beni son bir şans tanıdım kendisine bunda da kazanamazsa bir daha takımıma almam
@Atilla G.
Bence de geldi, yanlış hatırlamıyorsam sene başında zirvede bırakmak istiyorum gibi bir açıklaması olmuştu, tahminimce TDF yi kazansaydı bırakacaktı, kazanamadığı için önümüzdeki sene de deneyecektir.
favori sprintçi de göremedim yarışta kim kazanır hiç fikrim yok
Konu açıldığı için saygı duyup Vuelta başlıklı başka bir konu açmadım.Velo melo liginden öte tura ait paylaşımları yeğlerim.
Eurosport 1 canlı yayına 19:00 da başlıyor.
Fransa turunun yavan,rekabetsiz,zevksiz geçen haftalarından sonra Ispanya turunda keyifli ve sportmence rekabeti izlemek ümidiyle..
Takım zamana karşı olan ilk etabı sky önde bitirdi.
Ikinci gün toplu sprint kokuyor.
Canlı yayın başladı.
Büyük sprinterlerin katılmadığı bu yılki turun ilk toplu finişini Gianni Meersman aldı.
Genel klasmanda Kwiatkowski lider ama "El Pistellero" daha şimdiden 52" geriye düştü.
Diğer favoriler denk gidiyor.