Scudo Sports

ışık sistemi ve km saati

Tepki
1
Bisiklet
Focus
Merhaba bisikletime arka ve ön ikaz işık sistemi ,km saati ve bisiklete monteli kilit alıcam acaba internet üzerinden getirtebileceğim uygun fiyatlı site veya model öneriniz varmıdır teşekkürler

Scudo
Internet uzerinde her bir ihtiyacin olan malzemeyi yazarsan sana cesit cesit sonuclar cikacak.Bu sonuclari okuyarak ne istedigini ogrenmis olacaksin.

Smdi sana burdan sigma 16.12 sts cad al iyidir desem ...aldiginda fuzuli gelebilir,

Sigma 509 al iyidir dense...aldiginda fonksiyonlari az gelebilir.

Kisacasi once am oarak ihtiyaclarini belirleyip modelleri kendin belirle.Bu siteyi buldugundan daha kolay bulailirsin alisveris sitelerini.Fiyatlarini kendin kiyaslayabilirsin...En sonunda fiyat ve model konusunda fikir ve yardim almak istersen konuyu yazarsin ve sana daha saglikli cevaplar gelir.

Sorgulayin...Para bu verdiginiz.Babaniz bile onerse alacaginiz seyi,siz ne alacaginizi ne aldiginizi bilerek alin.Para veriyom ama bu ne ise yarar,altindaki model nedir ustundeki model nedir diye arastirin.

Bunlar icin bi cikis noktasi olmasi sart ki dedigim gibi saglikli yanitlar alabilesin

doğru söylediniz. aslında ben konuyu yanlış açtım şöyle düzelteyim . yeni şehir bisilleti aldım carraro sportive 225 , buna ışık sistemi kilit ve km alıcam ışık sistemi için (ön arka ) 30 tl , kilit için 30 tl, km için 80 tl gibi bi bütçe ayırdım acaba ne önerebilirsiniz .?

Ben öneri olarak şunları söyliyim;
Far;
(link)

KM Saati:
(link)

Bisikletiniz hayirli olsun,kaza beladan ALLAH korusun. Peki lamba- km saati derken asil gerekli olan KASK alindi mi? Eger alinmadi ise tum bu saydiklarini unut...Hic bir kaza sonucunda km saati veya baska aksesuarlar bir KASK kadar koruyucu olamaz.

Km saati icin Sigma marka saatleri onerebilirim.Kendim henuz kullanmadim.Ama kendim icin alacagimdan bir arastirma sureci gecirdim ve bu surec icerisinde kotu yorumlara rastlamadim.Alman olmasininda bende on guven sagladigida gercek tabiki.

Sigma 1009 - BC 12.12 kablolu modellerine bakabilirsin.Kablosuz modelleri "sts" olarak belirtiliyor.

Edit : Link eklendi:( ornek ) (link)

@Emre DEGERLI

kaskım eldivenim mevcut sadece dediğim parçarlar eksik . :D

Geri