Scudo Sports

işe yaramayan kask varmıdır ?

coolrap

Üye
Tepki
3
hepinize iyi günler dilerim şimdiye kadar hiç kask kullanmadan bisiklet sürüyordum ama burada gördümki gerçekten olmassa olmazlarımızdan olmalıymış. bu kask konusunda aklıma takılan bir konu var acaba işe yaramayan kask varmıdır konu açmadan önce forumu biraz araştırdım ve (link) böyle bir kask buldum fiyatı gayet iyi ama acaba işe yaramama gibi bir problem olurmu ama herhalde hiç takmamaktan daha iyidir:) bana önerebileceğiniz makul fiyatlarda kullanışlı kask varsa yardımlarınıza acığım.
hepinize iyi günler dilerim

Scudo
Bu Moon marka kasklar sanırım fiyat/performans lideri :).
Atilla Bisiklet Takımı başta olmak üzere bu kasklarla yarışan bir çok sporcu biliyorum. Üstelik oldukça da hafifler.
Kesinlikle hiç takmamaktan binlerce kez daha iyidir ;).

O kask belki dünyada o paraya alabileceğiniz en iyi kasklardan biri, hafif, şık ve güzel ve dahası çok uygun fiyatlı daha ne istersiniz ki ...

dostum ege üniversitesi bisiklet topluluğu olarak o kaskı kullanıyoruz geçen gün küçük bir kazada bir arkadasımız çok ciddi bir yaralanmadan kurtuldu o kask sayesinde. gönül rahatlığıyla alabilirsin

Başlıkta ''İşe yaramayan kask var mıdır?'' diye sormuşsun.Bence yoktur.Başında birşey olması,olmamasından iyidir.Ben de hala kask kullanmıyorum.Bu Moon'lar iyiymiş.Ama Ankara'da bulabileceğimi sanmıyorum.

cevaplarınız için çok teşekkür ederim en kısa zamanda temin ediceğim gerçekten düyer kasklara göre fiyatı çok iyi

Geri