Scudo Sports

İphone uygulaması Runtastic mountain Bike PRO bugün ücretsiz

SelimDurmak

Aktif Üye
Tepki
41
Bisiklet
Cannondale
Apple uygulaması olan Runtastic mountain Bike PRO yani full versiyonu bugün ücretsiz normalde 8.99 tl olan uygulama ücretsizlerde bugün. İnternetiniz varsa kullanışlı bir uygulamadır gittiğiniz yolun kaç dk kaç km ve kaç metre yükseklik olduğunu ve yakılan kalori bile ölçüyor.

(link)

Scudo
Uygulamanın çalışması için internet şart değil :) GPS açık olsun yeter veriler siteye ve telefondaki uygulamaya kayıt ediliyor sadece haritada yaptığınız yolu göremezsiniz internetiniz yok ise.

• Beğen
Tepkiler: Milbert Hofen
@Berke1903

İnternet olmadan uygulama nasıl indirilecek, onu da izah eder misin?

"Uygulamayı indirmek için internete gerek yok" dememiş zaten arkadaş, "Uygulamanın çalışması için internet şart değil" demiş ki ikisi farklı şeyler oluyor. :)

@Saim Deveci

Çalışması için ne demek? İndirmek için ne demek? Bu iki soruyu sorayım önce. :)

@Berke1903

Konu yazılımın ücretsiz olduğu ve mobil interneti olan IPhone kullanıcılarının, yazılımı bugün 24 saat için geçerli olarak ücretsiz indirebileceği; yazılımın nasıl çalıştığı değil. İnterneti olanlar yazılımı ücretsiz indirebilirler. Konuyu açan Selim Bey'e teşekkürler.

Ücretsiz sürümü kullanıyordum. Çok başarılı uygulamadır. Teşekkürler.

@Saim Deveci

Biraz okuma alışkanlığınızı geliştirin. Eğer okusaydınız çalışma ile ilgili bilgiden bahsetmiş, 2. paragrafta arkadaş "internetiniz varsa" diye bir cümle kurmuş ben o cümle üstüne o yorumu yaptım anlatabildim herhalde durumu kolay gelsin.

@Sefa.
Ben de bunu merak ediyordum,bilgi için teşekkürler.

Gpse haritayı yükelrseniz olabilir ama genelde runtastic programları internetle daha keyifli oluyor mesela bugün giittiğiniz yolu facede bazı bilgiler ile paylaşabiliyorsunuz runtastic road bike war bide aslında çok farkı yok ama oda bedava düşecek onuda bekliyorum bakalım :D

İnternet ile keyifli oluyor mu onu bilemem. Ben Runtastic MTB'yi kullanırken, telefonun tüm bağlantı ayarlarını kapatıp cebime attığım için ne oluyor ne bitiyor farkında değilim ama eve geldiğim zaman wi-fi üzerinden o tura ait kayıtları otomatik olarak siteye upload ediyorum. Siteye upload işleminden sonra çeşitli mecralar için paylaşım linkleri de çıkıyor zaten. Yazılımı kullanmak ve kullanım sonrası işlemler için telefonda internete muhtaç bırakmaması açısından verimli bir uygulama bu. :)

Haber verdiğiniz teşekkürler. Ben de Road versiyonunu indirdim.

Bende Endomondo programını kullanıyorum. Programı açıyorum GPS'i açıyorum çalıştırıyorum otomatik veritabanına kaydediliyor verilerim sonra internet bağlantısını başlattığınızda sosyal ağlarda paylaşabiliyorsunuz hepsinin çalışma prensibi aynı isimleri farklı :)

Bilgilendirme için çok teşekkürler. Ayrıca pc başında itunes üzerindende indirebilirsiniz telefonu kullanmadan. Tefonumda internetim yok diyenler pcnizde varse eğer internet :)

Arkadaslar bugun facede bır sayfada gordum .Tekrardan ucretsız olmus :) Apple marka telefonu olanlar App Store mağzasındans sadece Bugün Bedava İndirebileceğiniz ''Runtastic Mountain Bike PRO'' uygulamasını kaçırmayın..

Link : (link)

(Normal Fiyatı : 10.99 TL)

Geri