Road_Runner
Road Runner
- Tepki
- 24.945
- Bisiklet
- Cervélo
- Garanti Durumu
- Garantisi Yok
- Ant+
- ANT+ Uyumlu
- Marka
- Btwin
- Model
- inride 100
- Bulunduğu Şehir
- İstanbul (Avrupa)
- Kargo Seçenekleri
- Elden Teslim
- Fiyat
- 1000
- Kullanım Süresi
- belki 10 kez
- Durumu
- İkinci El
- İletişim
- serkanmistinoglu@gmail.com
2020'de alıp birkaç kez kullandığım trainerim 2 yıldır yatmaktadır. O zamanlar satın aldığım fiyatla şimdiki fiyatının tabiki hiçbir alakası yok ama boşu boşuna yer kaplıyor, almayı düşünenler lütfen irtibata geçsin. Zeytinburnu veya Merter metrobüsten teslim alınması gerek. İlk sahibiyim, faturası var ama bulunur mu bilemiyorum.

ANT uyumluyu işaretliyorum çünkü garmin ant stick ile zwiftle kullanılabiliyor, denemiştim siz de deneyebilirsiniz. Pek kimse bilmez bu özelliğini (çaktırmayın
).
Fiyat teklifi verebilirsiniz. Orjinal Garmin ANT+ Stick de var, aslında satmayı düşünmüyorum ama ihtiyacınız varsa konuşabiliriz ve bu trainerla sorunsuz kullanabilirsiniz.
Satılması için 2-3 günüm var, yoksa yatmaya devam edecek
Selamlar
Yazmayı unutmuşum, kendi trainer matı (btwin) ve kendi trainer lastiği (kırmızı renk, michelin) de yanında verilecek. Hepsi çok çok iyi durumdalar.

ANT uyumluyu işaretliyorum çünkü garmin ant stick ile zwiftle kullanılabiliyor, denemiştim siz de deneyebilirsiniz. Pek kimse bilmez bu özelliğini (çaktırmayın
Fiyat teklifi verebilirsiniz. Orjinal Garmin ANT+ Stick de var, aslında satmayı düşünmüyorum ama ihtiyacınız varsa konuşabiliriz ve bu trainerla sorunsuz kullanabilirsiniz.
Satılması için 2-3 günüm var, yoksa yatmaya devam edecek
Selamlar
Yazmayı unutmuşum, kendi trainer matı (btwin) ve kendi trainer lastiği (kırmızı renk, michelin) de yanında verilecek. Hepsi çok çok iyi durumdalar.