Scudo Sports

İnride 100

Road_Runner

Road Runner
Tepki
24.945
Bisiklet
Cervélo
Garanti Durumu
Garantisi Yok
Ant+
ANT+ Uyumlu
Marka
Btwin
Model
inride 100
Bulunduğu Şehir
İstanbul (Avrupa)
Kargo Seçenekleri
Elden Teslim
Fiyat
1000
Kullanım Süresi
belki 10 kez
Durumu
İkinci El
İletişim
serkanmistinoglu@gmail.com
2020'de alıp birkaç kez kullandığım trainerim 2 yıldır yatmaktadır. O zamanlar satın aldığım fiyatla şimdiki fiyatının tabiki hiçbir alakası yok ama boşu boşuna yer kaplıyor, almayı düşünenler lütfen irtibata geçsin. Zeytinburnu veya Merter metrobüsten teslim alınması gerek. İlk sahibiyim, faturası var ama bulunur mu bilemiyorum.

IMG-20221008-WA0009.jpg
IMG-20221008-WA0011.jpg
IMG-20221008-WA0012.jpg

ANT uyumluyu işaretliyorum çünkü garmin ant stick ile zwiftle kullanılabiliyor, denemiştim siz de deneyebilirsiniz. Pek kimse bilmez bu özelliğini (çaktırmayın :)).
Fiyat teklifi verebilirsiniz. Orjinal Garmin ANT+ Stick de var, aslında satmayı düşünmüyorum ama ihtiyacınız varsa konuşabiliriz ve bu trainerla sorunsuz kullanabilirsiniz.
Satılması için 2-3 günüm var, yoksa yatmaya devam edecek
Selamlar
Yazmayı unutmuşum, kendi trainer matı (btwin) ve kendi trainer lastiği (kırmızı renk, michelin) de yanında verilecek. Hepsi çok çok iyi durumdalar.

Scudo
sa ürün duruyormu ve fiyat aynı mı

İlan güncel arkadaşlar. Hiç bakamadım kusura bakmayın.

Haftaya kısmetse İstanbul'a geleceğim, elden teslim tercihimdir. Avrupa yakası, Cevizlibağ yakınları uygundur. Traineri kesinlikle satmak istiyorum, uyguna, tertemiz bir trainer almak isteyenler ulaşabilirler. Yanında Vittoria trainer lastiği (sıfır ayarındaydı en son bıraktığımda :D) ses geçirmez trainer matı ve birkaç ufak ekipman daha verilecek (Ter damlalarının bisikletinizin üzerine akmasını engelleyen ve gidona takılan bir bez gibi birkaç ufak ekipmandan bahsediyorum :D)

Fiyat nedir ne değildir bilmiyorum ama sanırım 1000 tl değil şu an :tskler: Onu konuşuruz. İlanı düzenleyemiyorum şu an.

İlan güncel arkadaşlar. Hiç bakamadım kusura bakmayın.

Haftaya kısmetse İstanbul'a geleceğim, elden teslim tercihimdir. Avrupa yakası, Cevizlibağ yakınları uygundur. Traineri kesinlikle satmak istiyorum, uyguna, tertemiz bir trainer almak isteyenler ulaşabilirler. Yanında Vittoria trainer lastiği (sıfır ayarındaydı en son bıraktığımda :D) ses geçirmez trainer matı ve birkaç ufak ekipman daha verilecek (Ter damlalarının bisikletinizin üzerine akmasını engelleyen ve gidona takılan bir bez gibi birkaç ufak ekipmandan bahsediyorum :D)

Fiyat nedir ne değildir bilmiyorum ama sanırım 1000 tl değil şu an :tskler: Onu konuşuruz. İlanı düzenleyemiyorum şu an.
trainer alacağım hiç yoktu ama sırf fiyatını merak ettiğimden sormak istiyorum 😅 😅

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Ürün hala satılık, Zwift ile bile kullanılabiliyor bilmeyenler için :ssrtcbya: Kullanmıştım :D
1 Adet kırmızı vittoria sıfır lastik, 1 adet decathlon trainer matı, 1 adet QR ile birlikte satılık ve hepsi için 3.000 TL istiyorum. Tek problem İstanbul/ Zeytinburnundan teslim alınmak zorunda olunması. Alacak kişi gelip teslim almak zorunda, başka bir alternatif malesef yok. Ürün orijinal kutusunda, tertemiz bir ürün. :harika:

Geri