Scudo Sports

İngiltere 'Brighton'

lepidoptera

Forum Demirbaşı
Tepki
396
Merhaba bisiklet forum üyeleri
Ekim ayında yurtdışına çıkacağım.Acaba forumuzda İngiltere özellikle Brighton'a giden var mı?varsa bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?

Scudo
Olcay Batu Coşkuner arkadaşımız şuanda İngiltere'de. Kendisi size bütün samimiyetiyle kendi bilgi ve deneyimlerini aktarabilir. İsterseniz sizin için kendisine özel mesaj atabilirim. İyi forumlar dilerim

merhabalar 6 ay londrada 1 haftaya yakin brightonda bulundum. ne hakkinda bnilgi edinmek istersiniz? bu arada brighton ve londra fotograflarini gormek isterseniz beni facebooktan bulabilirsiniz adim ve soyadim: olcay batu coskuner. yalniz beni arkadas olarak ekledikten sonra forumdan ingiltere hakkinda bilgi edinmek amaciyla ekledim sizi diye birde mesaj atarsaniz sevinirim. brighton cok guzel bir yer kendi halinde, ingilterenin en guneyi, okyanus ayaklar altinda brighton pier diye iskele var butun carsi ve eglence aletleri orada... bu arada 3 gun once brightonda idim...

Ben daha çok iş olanaklarını merak ediyorum.Çalışma iznim olucak kriz var deniliyor İngiltere'de gerçekten öyle mi?

Şöyle diyeyim, krizden dolayı İngiltere’de birçok kişi işten çıkartıldı. İş yerleri batmış durumda…

Ne için gittiğinizi bilmiyorum, ama özet geçmem gerekirse;

1. Brighton, İngiltere’nin tatil ve eğlence cenneti diyebilirim.
2. Öğrenci nüfusu oldukça yoğundur.
3. Bisiklet kullanımı had safhadadır. :)

:) dil eğitimim için gidiyorum.Uzun dönem öğrenci statüsünde.İş bulmazsam çok kötü olur tabi.

dil egitimi derseniz basta Londra gelir. brighton u dusunmeyin bile... ayrica issizlik coktu ama su an biraz biraz duzeliyor...

Valla şirketimiz londranın çok kalabalık ve kozmopolit olduğu için bizi Brighton'a yönlendirdi. Zaten okulumun Londra'da da şubesi var olmazsa geçiş yaparız diye düşündük.

Gittiniz mi bilmiyorum, ama Brighton dil eğitimi için mükemmel bir yer ve oldukça fazla sayıda dil okulu mevcut, hepsinin de oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim. Gözüm kapalı önerebileceğim bir yerdir.

Şimdiden kolay gelsin. :)

Geri