Scudo Sports

İnegöl'de bisiklet kazası (kasksızlığın sonucu)

Harun.

Yaşam boyu bisikletçi
Tepki
900
Başlangıç
2003—04
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Haber 8 aylık ama paylaşayım dedim.Hemen bir kask edinmek için para biriktiriyorum.
(link)

Scudo
Bence bunları görüp de kask biriktirmekle gecikmişsin. Şehirlerarasında mutlaka takarım. Şehir içinde ise yerine göre mutlaka takarım. Kask ile onlarca konu ve haber var. Bunları ciddi, yani hayati anlamda önem vermeliyiz.

Hatırlatma için teşekkürler.

Ölenlere Rahmet,ailelerine de sabır diliyorum.

Daha bisiklete binmeden önce kaskımı kafama takarım. Ayakkabılarımı giymeden önce, kaskım kafamda ve kemeri takılmış olur.

• Beğen
Tepkiler: Baran Özkan
Bende kaskın hayatı önemini düşerek yaşadım. Kimsenin düşceği aklına gelmesede herşey bir anda oluveriyor bazen. Kesinlikle en kısa zamanda kask almanı öneririm dostum. Kask aynasınıda tavsiye ederim ;)

@mustafa şükrü yıldırım

Kask aynası gözü batıyor diyorlar.

:) zefalinkini kullanıyorum aynalı şekilde düştüm hala sorun yok şok rezistant vs. var ve gerektiğinde esneyebiliyor. Trafikte ve uzun yolda gayet yararlı ;) Daha önce gözüne batan fln görmedim :) Eğer yazdığını yanlış anlamadıysam :)

@mustafa şükrü yıldırım

Öyle değil gözü rahatsız ediyormuş.

Aynayı taktıktan 3dk sonra, kesinlikle varlığı sizi rahatsız etmiyor :)

@Harun Salcı

Harun kardeşim sana yardımcı olmak isterim elimde kullanmadığım bir adet daha kask var sana hediye edebilirim istersen.
Baştan belirtmek isterim eski model bir kask M beden ve bağlama kayışında sorun var ben hallederim dersen sana karşı ödemeli yollarım istersen.

geçmiş olsun diyelim
kask taktık
ama araba çarptı
Allah korusun

Geri