Scudo Sports

İnegÖl bİsİklet kulÜbÜ

Tepki
1
Bisiklet
Kron
İNEGÖL BİSİKLET KULÜBÜ 19 TEMMUZ 2012 PERŞEMBE AKŞAMI TURUYLA FAALİYETE BAŞLAMIŞTIR
HAFTALIK AKŞAM VE HAFSONU TURLARI,HAFTASONU KAMPLI TURLAR,YAKIN ŞEHİRLERDEKİ BİSİKLET
GRUPLARIYLA ORTAK ETKİNLİKLER VE BİSİKLET FESTİVALLERİNE ORTAK KATILIMLARLA İNEGÖLÜMÜZDE
BÜTÜN BİSİKLETÇİLERİN ORTAK HAREKET ETMESİNİ HEDEFLEYEN BİR GRUBUZ.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=329632720467950&set=a.274643705966852.56379.274641695967053&type=1&theater

BİZE KATILMAK İÇİN;
-18 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAK
-18 YAŞINDAN KÜÇÜKLER VELİ İZNİYLE
-KASK VE IŞIKLANDIRMA
-ÜCRET TALEBİMİZ YOKTUR.KARARLAR HER ZAMAN ORTAK ALINIR
İRTİBAT;
www.facebook.com/inegolbisikletkulubu

• Beğen
Tepkiler: Soner Kanar
Scudo
Merhaba bu aralar kendime bisiklet bakıyorum
uygun ve yol yapacak birşeyler bulursam
katılmak isterim
gurubunuz eğilenceli görünüyor

Merhaba bu aralar kendime bisiklet bakıyorum uygun ve yol yapacak birşeyler bulursam
katılmak isterim gurubunuz eğilenceli görünüyor

İnegöllü dostlarımıza Selamlar... Havalar ısınıyor... Ortak bir etkinlik yapalım... Bir gün ziyarete Gelelim...

Tam bisikletin memleketi......Hayırlı olsun dogası yeter tam MTB lik parkurlar var ama insanlar yogun bir şekilde şehir içi kullanıyor........

türker abi her zaman bekleriz ,istediğiniz zaman ortak etkinlik yapabilirz.YEŞİL PEDALA SELAMLAR
straus ,herkese açığız istediğin zaman bize katılabilirsin.
(link)

Bisikletim geldi.Bu perşembe günü inşallah gezinize katılmayı planlıyorum :)

Geçtiğimiz pazar turu hava yağışlı olacağı düşünülerek iptal edilmişti. Hava bir açık bir kapalı yağışlı derken Bursadan Polis haftası etkinliğini ileri bir tarihe alındı. En yakın zmanda Polis teşkilatından yeniden tarih bekliyoruz.

Geri