Scudo Sports

İlk haftada ilk kırık :)

Scudo
Geçmiş olsun.
Genelde trafikte gidiyorum. Benimde en çok korktuğum mazgallar ve aynaya bakmadan kapısını açan park halindeki araçlar.
Yol kenarlarındaki "yeşil soda şişesi parçalarını" ve kırmızı bira şişesi parçalarını saymıyorum bile.
Arkadaşların dediği gibi bu tip mazgalları belediyeye bildirmeliyiz.
Örnek : Beylerbeyi - Tünel arasında 400 metrede 8-10 adet var. Hem de yol yeni düzenlendi. :((

• Beğen
Tepkiler: Fatma ER
Geçmiş olsun bende ufak bir düşüş yaşadım kaburgam çatlamış alçısı bile yok 40 gün yat geçer dedi doktor :/ acısı da cabası ama sürmeye devam ediyorum nazar olmuştur bence 3 nas 3 felak 3 ihlas oku her bisiklete binmeden önce

arkadaşlar ciddi anlamda geç kaldım cevap yazmak için.. Hepinizden önce özür dilemek sonra da bu güzel ilginiz için ayrı ayrı teşekkür etmek istedim.. Bugün hala bisiklet sürememekteyim ama kolumda çok az bir sıkıntı kaldı.. Mazgal yerini söyleyeyim ama istanbul içinde değil.. Aile ziyareti için gittiğim Marmariste Marmaris-İçmeler yolu üzerinde başıma geldi.. Nitekim bisikleti de oradan almıştım.. Bugün İstanbuldayım ve içimdeki heves hala devam etmekte ne şanslıyım ki.. Forumda bu kadar ilgili insanların olması beni hem şaşırttı hem de mutlu etti.. Teşekkürü bir borç bilirim.. Yakında tekrar iki tekerin üzerinde duracağım ve bu sefer İstanbulu keşfe çıkacağım inşallah.. Saygılarlar hepinize..

çok çok geçmiş olsun aslında belediyelerin mazgalları çapraz koyması lazım en mantıklısı ankarada var bir kaç yerde..

Çapraz oluklu mazgal uygulaması en mantıklı ve doğru çözüm bende İstanbulda yeni yapılan yollarda bu uygulamayı görebiliyorum. Ama halen bazı noktalarda eski mazgallar var. Hele mazıları tam adam öldürmek için deği bisiklet insan ayağı bile girer onlara.
Özellikle gece sürüşlerinde ilk defa geçilen yollarda çok dikkatli olmak lazım.
Herkese kazasız, belasız sürüşler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Fatma ER
geçmiş olsun ilk haftadan böyle bir olay yaşamanız çok kötü olmuş

Geçmiş olsun.En kısa zamanda bisikletinize kavuşmanız dileğiyle...

Geçmiş olsun mazgalar benim için sorun değil okdar benim lastikle bir hayli geniş girmiyo ama mazgaldan kaçıcam diye lastigin yan yanagına bindirmiştim orda sıkıştı akortu kaçtı okdar daha bi olayı olmadı ama en çok korkutuhum mazgal değilde şu yoların kenarında su aksındiye taştan bi kanal varya ümraniye de çok var onlara girdinmi çıkması bir hayli zor oluyo bide çok kayıyo .
Yazım yanlişi yaptıysam afola ;)

Geçmiş olsun...

Geçmiş olsun, en yakın zamanda aramıza dönmenizi dilerim

Geri