Scudo Sports

ilk bisikletim ve bütçem 1200 tl

hasattt

Üye
Tepki
0
İsim
sedat
arkadaslar herkese selamlar.
foruma yeni üye olan bir arkadasınız olarak sizlerin yardımına ihtiyacım var. bunu size sormadan önce yaklaşık 1 haftadır forumda araştırdım fakat çözüm bulmak yerine dahada kafam karıştı.
şehir içinde kullanacağım genelde hafta içi işe gitmek hafta sonu ise dolaşmak için kullanacağım bir şehir bisikleti arıyorum .
benım tercihlerim carraro 220 /224 fakat biraz kasarsam belki carraro 225

sizce bu üçü içinden hangisine seçmeliyim ( not aksesuar da alınacak bütceyi aşmak istemiyorum ne kadar para artırırsam okadar aksesuar alabilirim )
yada
aman arkadasım bak bu fiata geç bunları bunu al diye bileceğiniz ( performans ve sağlamlık olarak daha iyi ) bir başka model varsa onada yönele bilirim.
başınızı ağrıttıysam af ola arkadaslar. ciddi yardımlarınıza ihtiyacım var. şimdiden teşekkür ederim.

arkadaslar carraro 220 den vazgeçtim. ağır bir bisiklet oldugunu okudum .

Scudo
Keşke araştırıp konu açsaydın bence yol bisikleti ile başla yada fitness (link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: ilker
Hafif, yeri geldiğinde toplu taşımaya binmek lazım olursa Dahon Vitesse D8' i öneririm. Hafif ve katlanır olduğundan pratik, şehir içinde gayet pratik ve hızlı. 2.el olarak aradığınız fiyatlara bulabilir misiniz tam emin değilim. Ama belirttiğiniz fiyat aralığında katlanır bisiklet alırsanız pişman olacagınızı zannetmem.

@Mertkangunes
Kesinlikle katılıyorum hatta dropbarlı olanında alınabilir.:harika:

@SedatT teşekkur ederim arkadasım o linki daha önce ınceledim. hatta o arkadasın bisikletle uzun bir yolculaga cıkmasını imrendim resmen :D fakat değerli arkadasım sedona 410 un benim koydugum kotayı aşıyor. ilk bisiklette çok fazla yükselmek istemiyorum çünkü kullandıkca eksıklerı gorup ona gore 2. bisiklet secimi yapacagıma ınanıyorum

@Mertkangunes
araştırdım arkadasım ve arastırdıkca dahada kafam karıstı . tam karar veriyorum sonra bir kaç olumsuz eleştiri fikrimi değiştiriyor. ama en son bu ikisinde kaldım

@Hakan101 ilgin için teşekkür ederim arkadaşım . ama katlanır bisikletler pek sıcak gelmiyor bana .şehir bisikleti düşünüyorum

@Petrovic tesekkürler arkadasım baktım daha önce onlara

@hasattt hocam kesinlikle drop barlı olanı alın bagaj bağlama portuda var hem kampa gidicekseniz sizin için çok uygun .
Ve yol bisikleti ile başlamak size çok büyük avantaj

@serci2001 salcano ile ilgi forumda duyduklarımı bir teraziye koydugumda uzak durmam gerektiğini anladım ( benim bütçemdeki modeller için ). genede ilgin için teşekkür ederim arkadasım

@Mertkangunes bir inceleyim o zaman arkadaşım onu. sen kullanıyormusun şuan ? carraro 224 ve 225 göre sana göre artıları ne ?

@hasattt kullandım 100 km filan memnundum carraroya göre çok daha akıcı daha az yorar

Geri