Scudo Sports

ilgili üyeler

bora_jb

Forum Demirbaşı
Tepki
105
arkadaslar ben bırsey fark ettım bızım sıtemızde yenı mesajlar cok fazla oluyor benım gorduğum cogu forum dan daha alakalı yız konulara yanı bır gun ıcınde yazılmıs mesaj konuları 130 140 ı bulabıloyor mın 100 de kalıyor bence bu cok ılgılı olduğumuzu yansıtıyor

AFERIM BİZE :p:p

• Beğen
Tepkiler: t-genc ve sare
Scudo
Demekki forumumuzda büyük bir paylaşım söz konusu.Verilen yanıtlara bakılacak olursa ne kadar ilgili olduğumuz hemen belli oluyor.

• Beğen
Tepkiler: t-genc ve sare
Her konuya gelen mesaj sayısının ortalama 5 olduğunu düşünürseniz, 140 ayrı konuda 700 ayrı mesaj yapar ;).

güzel tespit.hepimiz gerçekten forum bagımlısıyız.ve bisiklete ,bisikletliye saygılıyız.hepimize teşekkürler ozaman...:60:

demek ki formdaki üyeler birbirlerini aile gibi görüolarda bu kadar çok şeyi paylaşıyorlar. ;)

@Cemowski

bu kadar sevdiğim ve bu kadar şevkle mesaj yazdığım bi forum daha bilmiyorum..üstelik samimi de:D ..harbi ailem sayılır..öss yi kazanamayacam bisikletforum yüzünden:p (yerim öss yi foruma bişey olmasın )

sayılar ne olursa olsun, bir katkımız varsa çok mutlu oldum:)

herkese cok tesekkurler cok guzel bır forum acana da katılana da paylasana da kısacası herkese cook tesekkurler benıde ılk defa boyle bır forum sardı:)

Geri