Scudo Sports

İkitelli

slm arkadaşlar bende güneşlide oturuyorum iki tellıye yakınım zamanım oldukca bende katılabılırım

Scudo
yeniden yapsak olmazmı atakent 1.etap

Bende istasyon mahallesindeyim

tam olarak neresi

maraton bisil-klet var oralarmı
tren ist falan

@Baran14
Aynen hocam, maraton bisikletin 1 kilometre ilerisi, göl konutlarının orası

Merhaba arkadaşlar. Başakşehir'den katılıyorum. Selamlar

@mtbrhnkc hoşbulduk. Aslında üye olalı biraz olmuş fakat ben iş güç derken şimdiye kadar ilgilenemedim. Ramazan bitene kadar bir bisiklet alıp(şehir) aranıza katılmak istiyorum.

Merhabalar arkadaşlar ben de 1 aya yol bisikletimi alıyorum İnşallah katılıcam aranıza Soyak olympiakentteyim.

mrb'lar arkadaşlar :) Başakşehir 1.etapta oturuyorum ..tanışmak isteyen :hhhhhh: birlikte pedal cevirirken aynı zamanda güzel bi arkadaşlık yürütelim diyen kaç kişiyiz...? :krnz::uzgnm:daha hızlı iletişim icin whatsaaptan iletişim kurabiliriz 0555 846 46 08 :harika: bu arada agustosun son haftasında kamplı karadeniz bisiklet turuna cıkıyorum eslik etmek cıkarmı?:pcok mu yanlızım neee :D:rolleyes:

@5pinn Tabikide harika olur,Tanışmak :rolleyes: ,birbirimize olan yakın mesafenin avantajınıda kullanmak birbirimizi teşvik edici bisiklete binme konusunda :kyfmyrn: telefon numaramı vermiştim whatsaap'tan iletişim kurman mümkün mü? birbirimize irtibatımız,iletişimiz daha sağlıklı olur ;)

Merhaba yaşar bey bende gerzedeyim acaba Gerze veya sinopta nerden bisiklet alayım buralarda yoksa samsuna mi gidiyim

Geri