Salih Manavoğlu
Daimi Üye
- Tepki
- 485
- Bisiklet
- Cannondale
deore disk fren (diski ile beraber ) ve iyi durumda, herhangi bir deformasyon yok . 50 ytl
disk uyumlu on jant seti / Alexrims Supra bh-pro cember, dt swiss teller, deore gobek 50 ytl
deore lx gobekli arka jant seti / dt swiss teller, rigida jant. 50 ytl
suntour amortisör / modelini bilmiyorum, fakat güzel bir masa, fakat sadece vbrake icin kullanılabilir. 60 ytl
guizzo sele borusu 31,6 mm tahmini 1 ay kullandım. .tam uc noktasında sele mandalını cok sıkmaktan kaynaklanan ufak bir eziklik var. alacak arkadas sonuna kadar cikarmayacağım derse kesinlikle sorun olmaz.o nedenle uygun fiyata vermek istiyorum. 30 ytl ayrıntılı resimden görebilirsiniz.
ilgilenenler mailden ulasabilirler
salihmanavoglu@turkcell.com
Düzenlenmiştir
Edıt by..:Önder
disk uyumlu on jant seti / Alexrims Supra bh-pro cember, dt swiss teller, deore gobek 50 ytl
deore lx gobekli arka jant seti / dt swiss teller, rigida jant. 50 ytl
suntour amortisör / modelini bilmiyorum, fakat güzel bir masa, fakat sadece vbrake icin kullanılabilir. 60 ytl
guizzo sele borusu 31,6 mm tahmini 1 ay kullandım. .tam uc noktasında sele mandalını cok sıkmaktan kaynaklanan ufak bir eziklik var. alacak arkadas sonuna kadar cikarmayacağım derse kesinlikle sorun olmaz.o nedenle uygun fiyata vermek istiyorum. 30 ytl ayrıntılı resimden görebilirsiniz.
ilgilenenler mailden ulasabilirler
salihmanavoglu@turkcell.com
Düzenlenmiştir
Edıt by..:Önder