Scudo Sports

İkinci el ilanlar hakkında

bikernomad

Daimi Üye
Tepki
216
Merhaba arkadaşlar,
İkinci el ilanlarında gerekli özeni ne kadar gösteriyoruz? Elimizdeki bir takım parçaları değerlendirmek istememiz elbette doğaldır.Alıcılarda(benim gibi:mad: )verilen ilanların ''gerçeği yansıttığını varsayarak'' bazen bir takım parçalara talip oluyorlar.Durumu hakkında doğru bilgi verilmeyen parçaların, alıcının eline geçtiğinde hangi konumda olduğunun ortaya çıkacağı ortalama zekaya sahip herkesin kolayca anlayabileceği bir şeydir.2.el satıcısı bir arkadaşımızın beyanına itibar edip ısmarladığım bir parçanın telefonda da ısrarla defalarca sormama rağmen öyle olmadığını görünce üzüldüm.geliş ve geri gönderme kargo ücretleri canımı sıktı.:boese157: Ama asıl irkildiğim,bize ne oluyor?
Onurlu ve dürüst olmanın bedeli parayla ödenemeyecek kadar yüksektir.Serbest piyasa birbirini kandırmaya çalışmak değil;rekabet ortamında gerçek fiyatların ortaya çıkmasıdır.
Herkese saygılar sunuyor bol pedallı günler diliyorum

Scudo
İkinci elde karşıdakine güvenmekten başka çağre olmuyor. Forumda güvenilir insan çok ama arada böyle insanlarda çıkıyor. Yaşadığınız olayı ikinci el ilan bölümündeki kara listeyede eklerseniz bundan sonraki ikinci el alış satışlarında, aynı kişi ile başkalarıda problem yaşamamış olur.

• Beğen
Tepkiler: S26 ve macerakolik
@wagnar

Sanırım yazdıklarım arkadaşımızın da gözüne çarpacaktır.İnsanların canına okumak yerine ders alacaklarını ümit etmek istiyorum.Hadi herkesi kandırdık varsayalım.Gerçeği kendimiz biliyoruz ya.Adam olana bunun utancı yetmeli.Ben toplumumuzdan ümidi kesmek istemiyorum.
İlginize teşekkürler.

katılıyorum malesef bu insanların derdi ellerindeki mamulü elinden cıkarmak degil! ise yarar yaramaz parca bulup bitür ahlaksızca ticaretini yapıyorlar! malesef insanlara güvenmek gerek sonuc ne olursa olsun güvenmek zorundayız aksi halde yasanmaz! dert sıkıntı olur! umarım utanıyorlardır.

bizlerde ürünleri almadan önce forumda bu konuda yardım alacak cok insanlar var!yardım ve görüş ve fikir alış veriş yaparsak daha saglıklı olur. herkese bol şanslar

selam arkadaşlar öncelikle yapıcağım bu eleştiriden dolayı kimsenin beni yargılamasını istemiyorum çünki benim bu sıkıntım forumdaki bütün BMX çileri (flat & street) ortak sıkıntısı olarak görüyorum.Sıkıntım forum'un BMX BİSİKLET-YEDEK PARÇA bölümünde BMX kullanan arkadaşlardan çok MTB çi arkadaşların söz sahibi olması tabi forum bütün herkeze açık ama kendi gözlemlerim sonucu MTB bölümünde yok denecek seviyede BMX ci arkadaş olması benim bu gözlemden çıkardığım sonuç BMX kullanana arkadaşlar MTB bölümüne karışmamasıdır diğer bi sıkıntısım ise forumda BMX kullanıcılarının yetkili seviyeye çıkamaması . DÜNYANIN EN BÜYÜK TÜRKÇE BİSİKLET FORUMU' nda neden böyle bir ayrımcılık yapıyor . belki bu kurduğum son cümleden dolayı ikinci kez ceza alabilirim ama eğer bu açıklamadan sonra BMX ci arkadaşlarımın sıkıntısına yardımcı olabilirsem ne mutlu bana. bu anlattığım sıkıntıların gözden gecirilmesine ve mümkünse bir çaresinin bulunmasını rica ederim

SAYGILAR

ercan cok haklı bu konu günlük haytta taştışıldı aramızda neyse gözden gecer inş

belki banlarla ama kendin söylüyosun MTB die herkes kendi bildiği işi yapsın mtb forumunda konu kalmadı galiba

• Beğen
Tepkiler: ghstrider
çok yanlış cvplar veriyorsun ...

insanlara hangi işle uğraşmalarını söyleyemessin ...

ziira her insan senden akıl almak mecburiyetinde değil ...

arkadaşlar şu anda konuya yapılan yorumlardan bile neyin ne olduğu anlaşılıyor ben burda mtb ci arkadaşlar bmx forumuna girmesin demedim zaten öyle bir şey demeyede yetkimde yok herkez istediği yere istediğini yazar ama herşeyinde bir sınırı vardır daha önce iki ay kadar bi ban yedim isim vermiyim mtb ci bir arkadaşla ban yemek zoruma gitmedi sadece uyarı almadan banlanmam ve banlanmamın sebebini bilmemek koydu bana

• Beğen
Tepkiler: evo.
siz mbt ciler bmx hakkında ne biliyosunuz bakalım anlatın biraz
hkk bmx team

• Beğen
Tepkiler: bmx_flatland
Konuyu ilgili bölüme taşıdım arkadaşlar,

aranızdaki problemleri sukûnet içersinde ve birbirimizi kırmadan çözelim.Konu takibindeyiz.

Geri