bikernomad
Daimi Üye
- Tepki
- 216
Merhaba arkadaşlar,
İkinci el ilanlarında gerekli özeni ne kadar gösteriyoruz? Elimizdeki bir takım parçaları değerlendirmek istememiz elbette doğaldır.Alıcılarda(benim gibi
)verilen ilanların ''gerçeği yansıttığını varsayarak'' bazen bir takım parçalara talip oluyorlar.Durumu hakkında doğru bilgi verilmeyen parçaların, alıcının eline geçtiğinde hangi konumda olduğunun ortaya çıkacağı ortalama zekaya sahip herkesin kolayca anlayabileceği bir şeydir.2.el satıcısı bir arkadaşımızın beyanına itibar edip ısmarladığım bir parçanın telefonda da ısrarla defalarca sormama rağmen öyle olmadığını görünce üzüldüm.geliş ve geri gönderme kargo ücretleri canımı sıktı.:boese157: Ama asıl irkildiğim,bize ne oluyor?
Onurlu ve dürüst olmanın bedeli parayla ödenemeyecek kadar yüksektir.Serbest piyasa birbirini kandırmaya çalışmak değil;rekabet ortamında gerçek fiyatların ortaya çıkmasıdır.
Herkese saygılar sunuyor bol pedallı günler diliyorum
İkinci el ilanlarında gerekli özeni ne kadar gösteriyoruz? Elimizdeki bir takım parçaları değerlendirmek istememiz elbette doğaldır.Alıcılarda(benim gibi
Onurlu ve dürüst olmanın bedeli parayla ödenemeyecek kadar yüksektir.Serbest piyasa birbirini kandırmaya çalışmak değil;rekabet ortamında gerçek fiyatların ortaya çıkmasıdır.
Herkese saygılar sunuyor bol pedallı günler diliyorum